TV-Nyt

Joachim Boldsen bliver ankermand på udvidet Håndbolddækning på Viaplay og TV3 Sport

TV3 SPORT har sikret sig de eksklusive rettigheder til de europæiske klubturneringer, og Boldsen kommer således til at agere både vært og ekspert, når danske og internationale topklubber for både damer og herrer tørner ud i Champions League, European Handball League og EHF Cup’en og øvrige internationale turneringer.

Samtidig er Viaplay og TV3 Sport hjemstedet for verdens bedste håndboldliga, Bundesligaen, og der kommer dermed hundredevis af kampe på Viaplay og TV3’s kanaler i de kommende sæsoner med b.la. Mikkel Hansens franske klub PSG, Niklas Landins klub Kiel, Barcelona, Flensburg, Aalborg, Esbjerg, Odense og masser af andre topklubber.

– Jeg glæder mig enormt meget til igen at skulle dedikere min energi og arbejdstid til håndbolden, som ligger mit hjerte nært. Der kommer masser af international tophåndbold i de kommende år, og sammen med mine kollegaer glæder jeg mig rigtigt meget til at være med til at bringe verdens bedste klubhåndbold ud til danskerne, siger Joachim Boldsen

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med skiftet siger Boldsen også farvel efter syv år som en væsentlig del af fodbolddækningen hos TV3 Sport.

– Det har været fantastisk at få lov at være med omkring Superligadækningen. Det har været både udviklende og sjovt, og jeg vil gerne sige tak til klubberne, spillerne og alle mine kollegaer for opbakningen gennem årene. Jeg vil altid tænke tilbage på denne tid med stor glæde, men jeg græder med det ene øje og smiler med det andet, for jeg glæder mig enormt meget til de nye udfordringer, som venter, siger Joachim Boldsen.

I den kommende sæson sender Viaplay og TV3 Sport alt håndbold fra Champions League, European Handball League, EHF Cup og Bundesligaen. Dermed kan seerne se frem til at følge stort set alle danske og internationale topspillere i de kommende sæsoner.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button