Lyd produktnyt

JBL Tune 120TWS – nye trådløse hovedtelefoner med taleassistenter

Sommeren er startet, og det er tid til at løsrive sig fra ledninger og bombastiske hovedtelefoner. JBL’s nye Tune 120TWS er 100% trådløse, og med dem i ørerne lover JBL at du kan tage sommeren til næste niveau. Lydkvaliteten er uovertruffen med JBL’s Signature Sound, og du løber sjældent tør for strøm med det bærbare opladningsetui, der medfølger, lyder det i pressemeddelelsen.

JBL Tune 120TWS har lydteknologien JBL Pure Bass der skal sikre en kraftfuld lydoplevelse, så din sommer-playliste altid spiller, som du vil have den.

Det stilfulde design kan fås i hvid, sort og blå, og det er helt ledningsfrit, hvilket gør høretelefonerne til et perfekt match, upåagtet af om du hører musik eller ønsker at besvare telefonopkald on-the-go.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det elegante opladningsetui giver hele 16 timers spilletid, så du kan lytte til musik dagen lang. Ikke nok med det, så kan du med blot 15 minutters opladning nyde godt af høretelefonerne i yderligere 1 time, så du aldrig mangler strøm på farten.

Tune 120WTS har indbygget Siri og Google Assistant, og de er derfor den perfekte ledsager i dagligdagen. Alt du skal gøre er at trykke på høretelefonen, og så er du klar – hvad end du befinder dig i toget, fitnesscenteret eller ude i sommervejret.

JBL Tune 120TWS kan købes hos større forhandlere i Danmark samt på JBL’s hjemmeside til en pris på 799 DKK.

Tjek dagspriser på JBL Tune 120TWS via Pricerunner.dk

Kilde: JBL presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button