Lyd produktnyt

JBL Reflect Flow True Wireless nu tilgængelige

Uanset om du holder af at dyrke motion i naturen eller give den gas i fitnesscentret, så er JBL Reflect Flow True Wireless hovedtelefonerne den perfekte tilføjelse til dit sportsudstyr.

JBL Reflect Flow giver dig mulighed for at kunne bevæge dig frit, så du ikke bliver forstyrret i dit træningsflow. Med det inkluderede opladningsetui kan JBL Reflect Flow forsyne dig med lyd til en hel uges træning med op til 30+ timers spilletid. Du behøver hverken at bekymre dig om sved eller regndråber, da Reflect Flow også er vandtætte.

Med bare et enkelt klik kan du tune ind og ud på dine omgivelser med TalkThru og Ambient Aware. Med TalkThru vil volumen sænkes, så du bedre kan høre dine omgivelser. Det er smart, hvis du vil tale med din træner eller træningsmakker samtidig med, at du lytter til din mest motiverende spilleliste. Med Ambient Aware kan du selv justere niveauet af baggrundslyd, ligesom det er nemt og intuitivt at bruge den indbyggede stemmestyringsassistent. Alt du skal gøre er blot at holde knappen inde og bede Google eller Siri om, at finde en bestemt sang eller skrue helt op for musikken, når du har brug for lidt ekstra motivation.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL Reflect Flow er nu tilgængelig i to flotte farvevarianter sort og lyseblå. Hovedtelefonerne kommer også med ergonomiske silikone fittings i tre forskellige størrelser, så du nemt kan vælge den størrelse, der passer bedst til dig.

 

JBL Reflect Flow funktioner:

  • Flot design. Fantastisk lyd: JBL-signaturlyd med et stilet, sporty design; Passer perfekt til træning eller til når man er på farten.
  • Kan holde strøm til en hel uges træning: 30+ timers kombineret playback tid med det inkluderede 20-timers opladningsetui.
  • Holdbar og slidstærk: Vandtætte, så de kan overleve selv den mest svedige træning.
  • Tune ind, tune ud: TalkThru og Ambient Aware teknologien giver dig kontrollen over dine omgivelser.
  • Stemmestyringsassistent: Ved brug af en enkelt knap, kan du let få kontakt til din telefons stemmestyringsassistent.
  • Fremragende ergonomisk kvalitet: Behageligt og skræddersyet design.

JBL’s nyeste trådløse sportshøretelefoner er nu tilgængelige til en pris på 1.199 DKK. Find aktuelle priser på JBL Reflect Flow True Wireless på Pricerunner.dk eller køb dem på JBL.com

Kilde: JBL presse

I samme kategori

Back to top button