Lyd produktnyt

JBL Link Portable og JBL Link Music

JBL har præsenteret et par højtalernyheder. JBL Link Portable og JBL Link Music er de to nye modeller – begge med streaming via Wi-Fi og Bluetooth.

JBL Link Portable er med 360 JBL Signature Sound, Chromecast kompatibilitet og indbygget Google Assistant. JBL Link Portable understøtter også AirPlay2, så du kan streame direkte fra Apple Music eller via lokalt gemte numre fra Apple enheder.

JBL Link Portable har en batterilevetid på otte timer og er IPX7 vandtæt, så du kan have den med dig, uanset om du synger og plasker i badet, eller om du lytter til din favorit kunstner i det fri. Der medfølger desuden en ladestation, så du nemt kan få strøm på højtaleren uden at skulle tænke på irriterende kabler eller ledninger.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL Link Music lover lytteren en krystalklar lyd og en voldsom basoplevelse til en super skarp pris på 999 kr. Med Wi-Fi og Bluetooth streaming samt Google Assistant kan du streame dine favoritnumre, spørge Google om vejrudsigten og blive opdateret på de seneste nyheder.

JBL Link Portable og JBL Link Music fås i farverne ocean blue, sort og grå og er tilgængelige til en pris på henholdsvis 1.299 kr. og 999 kr. på dk.jbl.com og hos Elgiganten.

Kilde: JBL presse

I samme kategori

Back to top button