Lyd produktnyt

JBL klar med to nye kombinerede DAB-radioer / bluetooth højtalere

JBL er klar med to kombinerede DAB-radioer / bluetooth højtalere, det er modellerne JBL Tuner 2 og Tuner XL.

De to kompakte, bærbare Bluetooth-radioer lover kraftfuld lyd og en batterilevetid, der holder dagen lang. Uanset om du kokkererer i køkkenet eller er i gang med havearbejdet, kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder og de nyeste hits af dine yndlingsartister.

Radioerne er IPX7 vandtætte – så selv i det uforudsigelige danske sommervejr kan du tage radioen med dig, helt uden at bekymre dig om regnbyger.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL Tuner 2 fortsætter hvor den forrige JBL Tuner slap – men med et forbedret design, lyd og 12 timers batterilevetid. Du kan lytte til dine favoritradiostationer via DAB eller FM, og hvis du skulle få lyst til at lytte til din egen spilleliste, kan du hurtigt forbinde din telefon til radioens Bluetooth og streame løs.

Familien øges også med et nyt medlem i radiokategorien. JBL Tuner XL kan med sine specs og design nemlig kalde sig Tuner 2’s storebror. Tuner XL har samme nyttige funktioner som Tuner 2 med indbygget kraftig JBL-signaturlyd og Bluetooth, men et mere kompakt ydre og en batterilevetid på hele 15 timer.

Pris og tilgængelighed

Tuner 2 og Tuner XL vil være tilgængelige til juni til en vejl. udsalgspris på hhv. 799 og 1.199 DKK.

Find billigste pris lige nu på Tuner 2 her

Find billigste pris lige nu på Tuner XL her

Kilde: JBL presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button