Lyd produktnyt

JBL Boombox 2

- spiller højere og har bedre bas

JBL er klar med en opfølger til deres bas tunge transportable højtaler Boombox. Den nye model hedder logisk nok Boombox 2 og her lover JBL mulighed for at spille endnu højere og få bedre bas gengivelse.

Ellers så får du naturligvis og en højtaler med masser af strøm og dermed spilletid. Den kan også fungere som power bank. Højtaleren er den mest robuste højtaler i JBL-serien, da det holdbare og vandtætte design kan stå imod alle vejrforhold – hvilket er perfekt til den danske uforudsigelige sommer.

Boombox 2 er ikke kun blevet opgraderet indvendigt, den er også blevet fornyet med et stærkt fokus på dens ydre detaljer. Dario Distefano, principal industrial designer hos JBL forklarer: ”Et element, som vi særligt ønskede at forbedre, var grebet på håndtaget. Vi blev inspireret af håndtagene på styret af en motorcykel, der har et greb, der er designet til at holde sig pænt under alle forhold. Vi har også brugt nye banebrydende materialer for at sikre, at højtaleren er fuldstændig stabil, selv når musikken brager på sit højeste.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL Boombox 2 er nu tilgængelig på dk.jbl.com til en vejledende udsalgspris på 3.999 DKK. Find aktuelt bedste pris på JBL Boombox 2 her

Produkt funktioner ifølge JBL:

  • Længste spilletid: Lyt i hele 24 timer med et indbygget og genopladeligt Li-ion batteri
  • JBL Original Pro Sound: Garanterer fantastisk lyd hele dagen med uovertruffen bas
  • Trådløs Bluetooth Streaming: Trådløs forbindelse til enhver smartphone eller tablet
  • PartyBoost: Opret forbindelse til et ubegrænset antal af andre JBL PartyBoost-kompatible højtalere
  • IPX7 vandtæt: Tag højtaleren med hvor som helst uden at bekymre dig om vejrforholdene
  • Indbygget powerbank: Oplader smartphones og tablets via USB – selv under afspilning
Kilde: JBL presse

I samme kategori

Back to top button