Lyd produktnyt

JBL Bar 5.0 MultiBeam er kommet på markedet

JBL’s nye 2021 soundbar lover en utrolig 3D-surroundsoundoplevelse ved at kombinere Virtual Dolby Atmos med JBL’s banebrydende MultiBeam-teknologi. Den er netop landet på markedet.

Det er den seneste tilføjelse til den populære JBL Bar-serie, leverer en utrolig rummelig 3D-surround sound oplevelse takket være Virtual Dolby Atmos (surround sound teknologi), og JBLs MultiBeam teknologi, som tilsammen skaber den ultimative biografoplevelse i hjemmet. Denne kompakte alt-i-en soundbar har et enkelt design og tilbyder en unik lydoplevelse både til film, musikstreaming og gaming.

378883 JBL Bar 5.0 Multibeam X ray

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udstyret med fire passive radiatorer til dyb og kraftig bas producerer Bar 5.0 klar, forhøjet og rumfyldende JBL 3D Surround Sound så der skulle være mindre behov for en ekstra subwoofer. Bar 5.0 benytter HARMANs MultiBeam-teknologi, der giver brugerne mulighed for at høre og føle surround sound uden behov for yderligere højttalere, hvilket skaber en fordybende lydoplevelse. Derudover tillader Virtual Dolby Atmos, at Bar 5.0 gengiver lydhøjdedimensionerne fra en film eller et tv-show, hvilket gør ethvert rum udstyret med en Bar 5.0 til en personlig hjemmebiograf med 3D-lyd.

Bar 5.0 integreres let og fungerer med alle trådløse multirum-systemer og musiktjenester. Brugere kan streame musik trådløst via Alexa Multi-Room Music (MRM), Apple Airplay 2 og Chromecast built-inTM samt Bluetooth. JBL Bar 5.0 MultiBeam er også kompatibel med alle iOS- og Android-enheder.

Pris og tilgængelighed

JBL Bar 5.0 MultiBeam fås nu i sort på JBL.com og hos udvalgte forhandlere til DKK 2.999.JBL | Bar 5.0 | Rotating video
JBL | Bar 5.0 | Rotating video


Kilde: JBL presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button