Lyd produktnyt

Jaybird VISTA – nye trådløse høretelefoner

Jaybird har annonceret deres nye Jaybird VISTA Totally Wireless Sport Headphones. VISTA er Jaybirds letteste, mest strømlinede og kraftigste in-ear høretelefoner til dato og er designet til netop at opfylde de særlige krav løbere og atleter ofte har. VISTA in-ear høretelefoner kan understøtte alle workouts eller sportseventyr, da de er IPX7 vandtætte og svedtætte, har en sikker og komfortabel pasform, kan benyttes i op til 16 timer pr batteriopladning og har et funktionelt opbevaringsetui med genopladningsfunktion.

“Atleter i dag kræver nul distraktioner”, udtaler Jamie Parker, Jaybirds CEO. ”Derfor planlagde vi at designe de kraftigste trådløse høretelefoner i det mindste og lettelse format. Resultatet af denne passionerede beslutning er Jaybird VISTA, vores letteste, mindste og mest holdbare in-ear høretelefoner til dato. Man får 32 timers lyd hvis en høretelefon bruges individuelt, førsteklasses netværk og stereo-telefonsamtaler. In-ear høretelefonerne er IPX7 vandtætte og svedtætte og passer i en lille lomme. Jaybird VISTA er den essentielle trådløse høretelefon til enhver atlet”.

Med en vægt på kun 6 gram er VISTA en af de mindste og letteste in-ear høretelefoner på markedet. Det kompakte, enkle opbevaringsetui er designet til at passe i en lomme i løbetøjet, og giver dig den optimale mulighed for at komme afsted hurtigt lige når du vil.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

VISTA leverer seks timers lyd på en fuld batteriopladning, plus 10 timer mere når de er placeret i opladningsetuiet, dvs. i alt 16 timers lyd. En hurtig fem minutters opladning giver dig en times lyd. Etuiet selv bliver nemt opladt med det medfølgende USB-C kabel. Ved at benytte hver enkelt in-ear høretelefon individuelt kan du forlænge batteritiden med op til 32 timer – perfekt til de lange træningsdage eller bare til at have en føling med hvad der sker i dine omgivelser.

Holdbarhed er essentielt for atleter. Med sin unikke EarthProof™ indkapslede konstruktion er VISTA høretelefoner ikke kun vandtætte, men også svedtætte og stødsikre for at leve op til dine hårdeste træninger.

VISTA giver dig en sikker, ultra-komfortabel pasform. De føles vægtløse i dine ører ved hjælp af tilpasningen med de tre forskellige silikone øre-gel størrelser. Med SportFits integrerede øreprop og finner kan du fokusere på din aktivitet i stedet for at bekymre dig om at miste en in-ear høretelefon.

VISTA fungerer via Bluetooth 5.0 forbindelse til din iOS eller Android enhed, stereo-telefonsamtaler og selvstændigt højre/venstre in-ear høretelefonsbrug, alt sammen ved hjælp af JBS1 trådløs teknologi. Med et hurtigt tryk på en knap får du adgang til Siri eller Google Assistant.

Pris og tilgængelighed

Jaybird VISTA Totally Wireless Sport Headphones er nu tilgængelige i sort på jaybirdsport.com samt hos udvalgte online-forhandlere til en vejledende udsalgspris på 1399,-. De trådløse in-ear høretelefoner forventes at være tilgængelige i fysiske butikker i løbet af august 2019. To yderligere farver, Nimbus Grey og Mineral Blue, forventes at blive tilgængelige i løbet af efteråret.

Kilde: Jaybird presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button