TV-Nyt

Jacob Riising bliver vært på Voice Junior på Kanal 5

Jacob Riising fortsætter sin tv-karriere, efter fyringen fra DR. Nu er det som freelancer, og han har netop landet jobbet som vært på Voice Junior på Kanal 5. Voice Junior har tidligere været sendt på TV 2, men fra dette forår er det altså Kanal 5 der viser konkurrencen.

– Voice Junior er et virkelig stærkt format, og jeg tror, det i høj grad skyldes det umiddelbare i talentet, den stærke stemme og drømmene bagved. Selvom man er 12, kan man sagtens drømme – og synge som en drøm. Derfor kunne jeg ikke sige nej, da jeg blev tilbudt værtstjansen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og er sikker på, vi kommer til at levere gyldne øjeblikke, fortæller Jacob Riising i pressemeddelelsen.

Både Joey Moe og Wafande er tilbage i dommer- og coachstolen, mens tidligere ‘X Factor’-dommer og ‘All Together Now’-holdkaptajn Mette Lindberg er den tredje coach.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg glæder mig helt vildt til at finde og guide de nye unge sangstjerner og tage plads i den knaldrøde læderstol mellem Joey og Wafande. Vi ser meget frem til at møde masser af talentfulde børn og unge – og for øvrigt, hvis man ikke har meldt sig til casting endnu, så kan man heldigvis stadig nå det!, siger Mette Lindberg.

‘Voice Junior’ bliver sendt på Kanal 5 i løbet af foråret. Jacob Riising er i øjeblikket også freelance ansat som vært på DR1 i programmet Versus.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button