TV-Nyt

Ja For Fanø – år 4

TV 2  Fri har premiere på en ny omgang Ja for Fanø den 10. november.  Her kommer vi igen til at møde Johnny Madsen, hans art director manager Jeanett og alle de frivillige på kulturstedet Realen.

Hvordan tackles corona-krisen i udkantsdanmark? På Fanø gør Johnny Madsen og hans samarbejdspartner Jeanett Exner og de frivillige på Realen sig umage, når der skal findes uortodokse løsninger, der ikke går ud over ambitionerne. Første arrangement på Realen efter lockdown er med Huxi Bach, og han må for alt i verden ikke blive smittet, imens han er gæst på Realen. Imens vil Johnny ikke filmes i shorts, og renoveringen af Jeanetts stråtækte hus er stadig ikke afsluttet.

I afsnit 2:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvorfor kalder Johnny sig for Mr. Chip? Og er det virkelig nødvendigt at være pæn i radioen? Café Hack og Søs Egelind gæster Realen. Johnny Madsen og Jeanett skal sammen medvirke i det populære radioprogram. Midt i det hele skal der tages fællesfoto af de frivillige. Jeanett vil have Johnny med på billedet, men det er nemmere sagt end gjort. Jeanett får nerverne uden på tøjet, mens Johnny dyrker sin nye interesse for online poker.

I afsnit 3:

Johnny Madsen plejer at sige, at han ikke kan lide gode ideer, men nu har han selv fået en. Han vil lave en såkaldt talk på Realen, og det skal være med to tidligere udenrigsministre: Villy Søvndal og Anders Samuelsen. Jeanett kæmper med medfølgende kontroltab, mandehørm og rygning i sit nyrenoverede hjem. Og ved Johnny overhovedet, hvad han vil tale med de to politikere om? Er der styr på arrangementet? Og hvem ender med en tamburinsolo?

Ja For Fanø – år 4
Ja For Fanø – år 4

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button