TV-Nyt

Investigation Discovery er startet – mere om programmerne

ID discovery logoLørdag den 1. november går Danmarks første tv-kanal med 100% krimiprogrammer i luften, ID Investigation Discovery. Kanalen erstatter her 7’eren hos en række danske tv-udbydere.

Kanalen skulle være lanceret i HD, men det lader vente på sig åbenbart. Hverken YouSee eller Stofa har fået den i HD endnu.

Gennem reportage og rekonstruktioner vil ID historierne om de mest fascinerende mordmysterier ind i danskernes stuer. Her er medrivende personlige beretninger fra pårørende, vidner, politifolk og advokater, og giver et helt særligt indblik i det fantastiske politiarbejde, som fører til opklaring af mordsagerne og pågribelsen af de skyldige.

Læs om nogle af programmerne herunder.

Mandag aften er ikke for sarte sjæle, når ID samler en række af de bedste og mest makabre dokumentarserier på én og samme dag. Mordene står i kø, og de bliver begået af alt fra psykopatiske forbrydere i Seriemordere til ”helt almindelige” mænd og kvinder med mørke hemmeligheder. Vi følger begivenhedernes gang på tæt hold – og får sågar genfortalt mordsce- nariet fra ofrene selv i det nervepirrende program Jeg blev myrdet!

En gang imellem viser det sig, at ens udkårne er en helt anden og langt farligere person, end man troede. Det må en række ofre sande, når de pludselig opdager sandheden bag det pæne ydre og finder sig selv fanget i En blodig affære eller ser døden i øjnene på en date, der langt fra går som planlagt i Min date fra helvede. – Der er i sandhed tale om Livsfarlig kærlighed hver tirsdag aften på ID!

Selv mønsterfamilier med et perfekt omdømme kan nogle gange gemme på en historie om lyst, bedrag, grådighed og korruption, der eksploderer, når man mindst venter det. Vi følger de mest spektakulære tilfælde i Blodets bånd. Og hvis man tror, at alvorlige forbrydelser kun bliver begået af voksne mennesker, kan man godt tro om igen – børn er nemlig ikke altid så uskyldige, som de ser ud. Fra hate crimes til bandeoptagelser, mord på familiemedlemmer og okkulte ceremonier får vi råt for usødet historierne om mord begået af børn i Børn der dræber. Der er Mord i familien hver onsdag på ID!

Søndag aften står i eksperternes tegn, når ID blænder op for de bedste serier med krimi- og efterforskningseksperter fra hele verden. Journalist og krimiforfat- ter Aphrodite Jones går store sager efter i sømmene og leder seerne igennem både retssagen mod O. J. Simpson, Anna Nicole Smiths død og konspirationsteorierne omkring Michael Jacksons død i Aphrodite Jones afslører. Paula Zahn går ”behind the scenes” på indviklede og makabre mord- sager og taler med ofrenes familier samt de advokater og efterforskere, der har været indblandet i sagerne i programmet Paula Zahn på sagen.

Ugens program på ID Investigation Discovery

Mandag: Blodig mandag
Tirsdag: Livsfarlig kærlighed
Onsdag: Mord i familien
Torsdag: Hollywood Crime Night
Fredag: Virkelighedens helte
Lørdag: Bag facaden
Søndag: Krimi-eksperterne

I samme kategori

Back to top button