Streamingnyt

Into The Badlands på vej hos C More

Into the Badlands C MoreAMCs nye storserie udspiller sig i en fremtidig tidsalder i menneskets historie, hvor loven om ”survival of the fittest” gælder. Krigerne kaldes Clippers, og dem, der tjener områdets mest magtfulde baroner får højere status. Daniel Wu spiller den frygtede Clipper Sunny, hvis syn på tilværelsen ændres, da han får en ret speciel elev. Into The Badlands har premiere på C More den 16. november, dagen efter den amerikanske premiere. 

Vi befinder os i en fremtid, hvor den nuværende civilisation er ophørt med at eksistere, og livet præges af konstant kamp for overlevelse. I det, der engang var det amerikanske Midtvesten, er et klassesamfund opstået: Badlands, hvor syv baroner kæmper om magten. De har hver især hære af Clippers, hårdføre krigere, der vil gå i døden for baronerne. De trænes fra barnsben, hvor de kaldes Colts og får en Clipper som mentor.

En Clippers liv er barsk, og de fleste dør, inden de når 30-års-alderen. Men ikke Sunny (Daniel Wu). Da han kom til Baron Quinns (Marton Csokas) fort, var han et forældreløst barn med et bemærkelsesværdigt talent for kampsport. Som 9-årig dræbte Sunny sin første fjende – nu har han 400 liv på samvittigheden og er Quinns nærmeste rådgiver. Han har længe været Badlands mest magtfulde Baron, men snart udfordrer The Widow (Emily Beecham) Quinn til en kamp om magten. Under et af hendes angreb møder Sunny teenage-drengen M.K. (Aramis Knight) – en dreng med en dyb hemmelighed, der bliver hans Colt. Som lærer og elev finder de meningen med livet, og rejsen, de begiver sig ud på, kan forandre livet for alle i Badlands.

Serien er lavet til AMC af Alfred Gough og Miles Millar, som blandt andet producerede ”Smallville”.

Into the Badlands har premiere den 16. november 22.00 på C More Series og C More Series HD. Efter premieren af hvert afsnit, bliver afsnittene tilgængelige på C More Play og kan streames hvor og når, du vil.

Kilde: C More

I samme kategori

Back to top button