StreamingnytTV Streaming premierer

Intelligence

- ny komedieserie med David Schwimmer på C More

Han er kendt som Ross fra Venner, men nu kan du også snart opleve David Schwimmer som selvglad amerikansk agent i komedieserien Intelligence

Det er C More der har eksklusiv dansk premiere på Intelligence – der beskrives som en charmerende komedieserie, hvor The Office møder Homeland.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her

David Schwimmer (Venner) spiller hovedrollen, som den selvglade og uortodokse amerikanske NSA-agent, Jerry Bernstein, der skal bistå en engelsk efterretningsenhed med at bekæmpe international cyberkriminalitet.

– Jerry er en alfahan. Han er konservativ, uvidende racist, sexist og homofob, dum og en selvhøjtidelig fyr. Han er meget patriotisk og meget pro-USA. Han er ikke videre intelligent, men besidder en masse karisma og selvtillid, som kan være forførende. Han er glimrende til at tale sig op i hierarkiet. Kort sagt er han en politiker, siger David Schwimmer om sin rolle i Intelligence.

Jerry Bernstein forsøger da også at tage styringen i gruppen, og får hurtigt den kluntede og taktløse computernørd Joseph Harris (Nick Mohammed) på sin side. Sammen udgør de en ineffektiv duo, som truer med at ødelægge teamets evne til at udføre sin opgave.

Video Thumbnail
Intelligence | Official Trailer | Sky One
Han er kendt som Ross fra Venner, men nu kan du også snart opleve David Schwimmer som selvglad amerikansk agent i komedieserien Intelligence Det er der har eksklusiv dansk premiere på Intelligence – der beskrives som en charmerende komedieserie, hvor The Office møder Homeland. David Schwimmer (Venne
12 aug 2020 09:00
C More Play

Intelligence C More
Komedie Serie

Kilde: C More presse

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close