Streamingnyt

Intelligence

- ny komedieserie med David Schwimmer på C More

Han er kendt som Ross fra Venner, men nu kan du også snart opleve David Schwimmer som selvglad amerikansk agent i komedieserien Intelligence

Det er [CMore] der har eksklusiv dansk premiere på Intelligence – der beskrives som en charmerende komedieserie, hvor The Office møder Homeland.

[CMore14dagegratis]

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

David Schwimmer (Venner) spiller hovedrollen, som den selvglade og uortodokse amerikanske NSA-agent, Jerry Bernstein, der skal bistå en engelsk efterretningsenhed med at bekæmpe international cyberkriminalitet.

– Jerry er en alfahan. Han er konservativ, uvidende racist, sexist og homofob, dum og en selvhøjtidelig fyr. Han er meget patriotisk og meget pro-USA. Han er ikke videre intelligent, men besidder en masse karisma og selvtillid, som kan være forførende. Han er glimrende til at tale sig op i hierarkiet. Kort sagt er han en politiker, siger David Schwimmer om sin rolle i Intelligence.

Jerry Bernstein forsøger da også at tage styringen i gruppen, og får hurtigt den kluntede og taktløse computernørd Joseph Harris (Nick Mohammed) på sin side. Sammen udgør de en ineffektiv duo, som truer med at ødelægge teamets evne til at udføre sin opgave.

Intelligence | Official Trailer | Sky One
Intelligence | Official Trailer | Sky One
Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button