Insecure – ny komedie på HBO Nordic

| tirsdag 30. aug, 2016 21:18 | 0 Kommentarer

insecure hbo nordicIssa Rae og Larry Wilmore står bag den nye komedieserie Insecure, der får premiere på HBO Nordic den 10 oktober. Serien består af 8 episoder. Rae spiller rollen som Issa, og Yvonne Orji spiller Molly – to bedste veninder, der gør deres bedste for at navigere mellem hverdagslivets mange op- og nedture.

Serien er indspillet i og omkring den sydlige del af Los Angeles. Den er fyldt med musik fra både ukendte og etablerede kunstnere og berører forskellige sociale og race-orienterede problemstillinger. I løbet af serien følger man Issas forsøg på at finde ud af, hvad hun vil med sit liv, hvilket er sværere end som så. Molly, der er advokat og udadtil har styr på den professionelle del af livet, kæmper også med sit, og det samme gør Issas kæreste Lawrence (Jay Ellis), der er forfaldet til selvtilfredshed og forsøger at finde et nyt ståsted i livet. Man møder også Frieda (Lisa Joyce), Issas overambitiøse kollega, hvis entusiasme er både irriterende og charmerende, og som til tider er skyld i Issas frustrationer på arbejdet.

Issa Rae har skrevet New York Times-bestselleren The Misadventures of Awkward Black Girl, som udkom i 2015. Over 25 millioner har set hendes indhold på nettet, og hun har mere end 200.000 følgere på YouTube. Rae er desuden blevet inkluderet på Forbes 30 Under 30-liste hele to gange, har vundet prisen Shorty Award for Best Web Show med web-serien Awkward Black Girl og har derudover arbejdet med web-indhold for Pharrell Williams, Tracey Edmonds og mange flere.

Insecure er skabt af Issa Rae og Larry Wilmore, executive produceret af Issa Rae, Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky og Jonathan Berry. Larry Wilmore har desuden været tilknyttet som konsulent.

Insecure har premiere den 10. oktober på HBO Nordic.

Gå til vores oversigt - HBO Nordic månedens nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming