YouSeeBranche-Nyt

Ingen forhandlinger mellem YouSee og Discovery og heller ikke udsigter til det

Hvis man troede at et par hårde målinger fra kantar gallup seer-undersøgelsen, ville få Discovery til at ryste på hånden og vende tilbage til YouSee, så lader det ikke til at blive tilfældet.

51 procent af seerne er ellers forsvundet fra Discovery Networks efter bruddet med YouSee. Overfor BT slår Christian Kemp, direktør for Discover Networks i Danmark dog fast. “Vi har ikke haft nogen kontakt med YouSee siden december. Det er der heller ingen grund til, som det står lige nu”.

Discovery Networks vil naturligvis gerne ind hos YouSee igen, men ifølge Christian Kemp, så er YouSee’s udgangspunkt alt for langt fra noget der giver mening. “Det siger sig selv, at hvis de var kommet med et tilbud, der havde været anstændigt, havde vi selvfølgelig sagt ja”, fortsætter han.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Discovery Networks har den klare opfattelse, at YouSee har opført sig diskriminerende igennem hele forløbet. Man blev taget på sengen, da udmeldingen pludselig kom om at Discovery’s kanaler helt var trukket ud af pakkerne hos YouSee og kun var velkomne i Bland Selv. Det hjalp naturligvis heller ikke at Discoverys’s konkurrenter blev begunstiget i de samme tv-pakker, ved at komme ind i stedet for Discovery.

YouSee vil gerne forhandle – eller vil de?

Vi vil gerne lave en løsning. Det vil Discovery ikke, udtaler YouSees direktør Jacob Mortensen til BT. Han gentager samtidigt interessen for at få Dplay ind i Bland Selv hos YouSee.

YouSee har løbende omtalt forhandlinger op til bruddet med Discovery til pressen og overfor sine kunder, men i praksis mener Discovery’s danske direktør ikke, man har mærket forhandlinsinteressen fra YouSee. “Han har aldrig ringet eller skrevet til mig. Det har været os, der har rakt ud til YouSee, da vi i efteråret endnu engang forsøgte, om det var muligt at lande en aftale med dem, siger Christian Kemp til BT.

Christian Kemp gentager slutteligt at fokus nu er rettet mod den digitale del af forretningen: Discoverys streamingtjeneste Dplay.

Kilde: BT

I samme kategori

Back to top button