TV-Nyt

Ingemann og Færøerne

- se andet afsnit 22/12

Peter Ingemann har sejlet sin Puch Monza til Færøerne, for at gense en af kongerigets smukkeste egne. Det var hans indfødte højskolekæreste, der viste ham landet for 22 år siden, hvor han næsten blev færing. Der er 2 programmer i alt. Det første blev vist 10-12-2020, kl. 20.35 på TV 2. Program 2 kommer 22. december kl. 20:35.

I program 2

Peter Ingemann parkerer knallerten for en stund, og tager helikopteren til øen Store Dimon, hvor han besøger en familie, der har dyrket landbrug på øen i otte generationer. Her stifter han bekendtskab med det færøske køkken, og han bliver for alvor udfordret, da han bliver præsenteret for fermenterede fåretarme. På Færøerne mangler man kvinder, men det har færingerne fundet en løsning på – langt hjemmefra. Så Peter besøger Darlene, der kommer fra Filippinerne. Hos hende bliver han klogere på, hvordan det er som tilflytter at falde til på Færøerne. Og så indfinder julestemningen sig, når Peter møder Færøernes 12 julemænd.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I program 1

Gensynet med ekskæresten Elin bringer minder frem om fester, tømmermænd, og de små og store forskelle på danskere og færinger. Peter bliver klogere på den færøske folkesjæl, da han møder Jon, som til daglig er biolog, men også er forsanger i Doom metal bandet Hamferd. Og så bliver Peters kondition og tålmodighed udfordret, da han dyrker en udendørs juletradition med syv garvede jægere, der tager ham med på harejagt på fjeldet.

Ingemann og Færøerne
Ingemann og Færøerne

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button