TV-Nyt

Indefra med Anders Agger sæson 4

indefra henne kirkeby kro dr2
Foto: Anne Blume Futtrup

Anders Agger tager mandag aften hul på en ny sæson af Indefra. Det bliver 4. sæson af programserien, hvor Anders Agger i hvert afsnit følger en person / emne / sted.

I premiereprogrammet følger Anders Agger Henne Kirkeby Kro og stjernekokken Paul Cunningham, der har trukket en michelinstjerne til Vestjylland.

Over tre dage følger Anders Agger den britiske stjernekok og hans stab, der blandt andet skal servere frokost for Dronningen. I kulissen står milliardær-familien, der ejer kroen, med ønsker og krav, men trods et konstant pres om perfektion insisterer Paul Cunningham på en ordentlig tone i køkkenet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Indefra Henne Kirkeby Kro – Mandag 30. oktober kl. 20:45 DR2

Indefra med Anders Agger – Venteliste

Mandag den 7. november er Anders Agger i tre dage helt tæt på 30-årige Kristine Lykke Roed, der i fem år har stået på venteliste til en ny nyre. På organventelisten står hun sammen med over 400 andre danskere, der venter på at et menneske skal dø, for at de kan få et nyt liv. Som nyresyg har Kristine dog en anden mulighed: Hun kan få en nyre fra en levende donor. Men hvordan kan man bede sin familie, kæreste eller venner om at give verdens største gave?

Indefra med Anders Agger – Venteliste – Mandag 7. november kl. 20:45  DR2

Indefra med Anders Agger – Rabbiner

I dagene omkring årsdagen for terrorangrebet på den jødiske synagoge, har Anders Agger fået adgang til de danske jøder og deres nye rabbiner: Jair Melchior. Rabbineren bor med sin kone Tali og deres tre børn bag et højt hegn i Krystalgade, klos op ad synagogen. Men hvordan forvalter man som ny rabbiner arven fra sine forfædre midt i en krads virkelighed?

Indefra med Anders Agger – Rabbiner – Mandag 14. november kl. 20:45  DR2

I samme kategori

Back to top button