[responsive_menu_pro]

Ibi Makienok bliver vært på den danske udgave af Date mig nøgen

| torsdag 11. okt, 2018 14:05 | 0 Kommentarer
TV 2 zulu date mig nøgen

Foto: TV 2 Zulu

TV 2 Zulu har i et stykke tid sendt programmet Date mig nøgen i deres engelske og tyske udgaver, nu er der snart en dansk version på vej og værten på programmet bliver Ibi Makienok har hun afsløret på Instagram.

I Date mig nøgenbliver en mand eller kvinde præsenteret for en række potentielle dates, som står helt nøgne bag en skærm. Langsomt fjernes mere og mere af skærmen, og til sidst står bejlerne, som Gud har skabt dem. Helt nøgne skal bejlerne forsøge at overbevise den påklædte single om, at han eller hun skal på date med netop dem.

Ibi Makienok skriver blandt andet ‘Det er et program, der i mine øjne trækker den helt anden vej end perfektionisme i den klassiske forstand. Her hos mig må man være lige præcis så skøn, som man nu er,’

TV 2 Zulu søger fortsat deltagere til programmet.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked