TV-Nyt

Hyggelig December – Julens TV på TV 2 Charlie

På CHARLIE kan seerne se frem til en rigtig hyggelig jul med ’The Julekalender’ og med daglige kalendergaver bestående af bl.a. god musik og stor underholdning.

CHARLIE-seerne behøver ikke vente med at åbne gaver til juleaften. For TV 2 CHARLIE fejrer julemåneden alle ugens dage, og det sker bl.a. med de traditionsrige kalendergaver, voksenjulekalenderen ’The Julekalender’ og kriminalkommissær Barnaby.

CHARLIE hylder traditionerne og byder igen i år på ’CHARLIEs kalendergaver’ med nyt tv og populære gensyn for seerne hver aften umiddelbart efter ’The Julekalender’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seerne kan derfor glæde sig til en perlerække af underholdende og nostalgiske gensyn, når TV 2 CHARLIE inviterer indenfor til populære film, underholdende shows og imponerende koncerter. Blandt årets kalendergaver er helt nye shows som teaterstykket ’City singler – taget på sengen’ og koncerten ’Michael Hardinger Band – Somfynitten’.

Derudover blænder CHARLIE op for herlige gensyn med dette års ’Revygalla’, komediefilm som ’Selskabsrejsen’ og ’Pigen og drømmeslottet’ samt CHARLIEs store juleshow ’Lyden af jul’ fra 2016.

‘The Julekalender’ klokken 20.25
På TV 2 CHARLIE fejres julemåneden med voksenjulekalenderen ’The Julekalender’, som sendes fra 1. december klokken 20.25.

De Nattergale, Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen vil hver dag frem til juleaften tage CHARLIE-seerne med til et jysk-engelsk juleunivers of nissers and kartoffelmakers.

Kartoffelavlerne Oluf og Gertrud Sand er i gang med juleforberedelserne. Uheldigvis kan Gertrud ikke finde den store kasse med julepynt. Så hun må i stedet trøste sig med de kulørte julekataloger, og her får hun øje på enhver husmors drøm …

Et helt andet sted sender the overhead of the nissers, Gammel Nok, de tre nisser Gynter, Hansi og Fritz til Jylland for at finde en gammel, forladt hule. Her skal de hente the key to Gammels Noks playdose, for hans livsmelodi er nemlig lige ved at løbe ud …

’The Julekalender’, der også kan ses på TV 2 PLAY, genudsendes klokken cirka 23 på TV 2 CHARLIE.

Kriminalkomminsær Barnaby får premiere på CHARLIE
Seerne kan også for første gang opleve kriminalkommisær Barnaby rulle hen over skærmen på TV 2 CHARLIE, når krimiserien får premiere på TV 2-kanalen 1. juledag.

Og Barnaby er ikke det eneste nye ansigt på CHARLIE, for også den britiske dramaserie ’Safe House’ har premiere i juledagene.

I ’Safe House’ møder vi den tidligere politimand Robert, der bliver viklet ind en mystisk og dramatisk situation, da han hjælper en forhenværende kollega med et tilflugtssted til en familie på flugt. ’Safe House’ får premiere 25. december klokken 20.30.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button