TV-Nyt

Hvem var det nu vi var – Joakim Ingversen ny vært og flere andre ændringer

Når den nye sæson af ’Hvem var det nu vi var’ ruller over skærmen på DR1 den 19. april, bliver det med en ny vært i sædet. Det karismatiske fredagsprogram skal nemlig fremover ledes af Joakim Ingversen. DR-værten tager over for Jacob Riising, der har været vært de tidligere sæsoner.

– Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har altid selv set programmet, og jeg synes, det er fedt, at man selv får noget med, da det er en quiz. Det er første gang, jeg skal bruge en teleprompter (en skærm, værten læser op fra, red.), så det har jeg lige skullet øve mig på. Men det skal nok gå, siger Joakim Ingversen.

Han får også får nogle fine ord med på vejen fra underholdningsredaktør i DR Jan Lagermand Lundme:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Joakim er en utrolig dygtig og professionel vært. Han har igennem mange år vist sin passion for at fortælle historier. Jeg tror, alle kan huske den aften, hvor han som vikar for Sofie Linde, der lige havde født deres datter, vikarierede som vært på ’X Factor’-scenen. Siden da har han haft mange andre programmer som ankermand og har klaret dette til UG. Det er derfor helt oplagt, at han fortsætter som vært på ’Hvem var det nu vi var’, siger han.

Ny sæson, nyt koncept
Det er ikke kun på værtsposten, at ’Hvem var det nu vi var’ er blevet ændret. Et nyt studie og en ny grafik bliver også taget i brug, og så kommer seerne til at opleve et helt nyt tema. I den kommende sæson bliver gæsterne i programmet nemlig quizzet om ugen, der er gået. Tidligere har det været årstal eller temaer som Olsen Banden og ’Matador’, som har været omdrejningspunktet.

– Vi ændrer programmet en smule i denne sæson og ser på, hvem det nu var, vi var i den forgangne uge. Det bliver altså et ugeaktuelt program. Vi gør det for at give danskerne mulighed for på en underholdende måde at kunne reflektere over ugen, der lige er gået, siger Jan Lagermand Lundme.

Joakim Ingversen har som nævnt i forvejen erfaring med fredagsunderholdning. Udover sit vikariat som ’X Factor’-vært, har han været fast inventar i ’Alle mod 1’ – også på DR1. ’Hvem var det nu vi var’ sendes henover foråret og har premiere langfredag den 19. april klokken 20.00 på DR1.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button