TV-Nyt

Hvad Heinos fatter gør

- TV 2 fortsætter med far / søn programmer

TV 2 fortsætter med far / søn programmer. Senest var det Christian Degn i Alt det min far ikke har lært mig. Denne gang er det så komikeren Heino Hansen og dennes far, der i seks programmer på TV 2 finde på sjov og spas i bedste sendetid på TV 2.

I programseriens første program
Når det kommer til tøj, så har standupkomikeren Heinos far, Bjarne, altid gået i Ecco-sko og den samme buksemodel fra Meyer. Det vil Heino udfordre og tager derfor sin far med til København, hvor de skal til personlig shopper og modeshow i kødbyen. Heino håber at kunne udvide sin fars horisont og ikke mindst det tøjskab, som Hans Jørn fra Tøjeksperten i Næstved de sidste mange år har været eneleverandør til.

I program 2
Heino har inviteret sin far på fint weekendophold i Århus, hvor alt ikke er planlagt ned til mindste deltalje. For Bjarne er en miniferie normalt de ting, man oplever på vej ud og hjem fra en tur til Fleggaard for at handle billigt ind. Men Heino håber, at oplevelser som kunstmuseet Aros, Aarhus Streetfood og byens fineste hotel kan overbevise hans far om, at livet ikke er en lang tilbudsavis.

Hvad Heinos fatter gør
Hvad Heinos fatter gør

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button