Lyd produktnyt

Huawei Freebuds 3 med justerbar støjreduktion

Huaweis satsning på “Internet of Things” (IoT) blev understreget på forrige weekends IFA-messe. Her præsenterede teknologivirksomheden nemlig de helt nye trådløse høretelefoner, FreeBuds 3. De nye earbuds byder på justerbar støjreduktion og takket være den indbyggede BT 5.1 & BLE 5.1 wearable chip, Kirin A1, der er verdens første af sin art, sikrer FreeBuds 3 stabil og nem tilslutning gennem intelligent frequency-hopping.

Huaweis nye earbuds er de første trådløse høretelefoner, som både understøtter støjreduktion under opkald og en præcis støj-eliminering i realtid. Active Noise Reduction aktiveres og slukkes ved et dobbelt-tap på venstre earbud.

“Kirin A1-chippen gør det muligt at skabe effektiv støjreduktion ved at producere frekvenser, som neutraliserer og dæmper lyden fra omgivelserne. Derfor er det også muligt at høre musik i et støjende miljø med FreeBuds 3, uden at lyden bliver forstyrret, ligesom man selv kan justere og fjerne lyden helt fra omgivelserne, hvis man for eksempel skal arbejde,” siger RenKe, der er dansk landedirektør for Huawei Consumer Business Group.

Huaweis egen “isochronous” dual channel Bluetooth gør det muligt at lytte til musik i stereo på EarBuds 3, der tilsluttes simultant, men spiller individuelt. Det betyder at de to enheder kan modtage højre og venstre lyd direkte fra et smart device.

FreeBuds 3 er skabt til øret, og med designet er der desuden kælet for øjet. På den måde får du ikke bare et par høretelefoner, der med deres ergonomiske design sidder behageligt i øret, og et opladningshylster, der nemt passer i lommen i hverdagen. Du får også et sæt høretelefoner i et moderne og minimalistisk design, der kommer i to farvevarianter: sort og hvid.

På batterifronten indtager FreeBuds 3 en stærk position. De nye earbuds har fire timers playback med kun en times opladning. Oplader du det medfølgende opladningshylster en time, har du mulighed for at få opladning fra hylsteret til 20 timers playback, når du er afsted hjemmefra.

Pris og tilgængelighed

FreeBuds 3 kan købes i Danmark fra starten af november. Prisen bliver 1.299 DKK,

Kilde: Huawei presse

I samme kategori

Back to top button