Branche-Nyt

Hotel med Tech fokus – citizenM åbner snart i København

Hotelkæden citizenM åbner primo december på Rådhuspladsen. Det er det første citizenM hotel i Skandinavien, og blandt det der kendetegner hotellet er, at man også satser på funktionelt teknologi.

En Apple iPad, eller Moodpad findes i hvert værelse, hvor man kan styre funktioner i hele hotelværelset. F.eks. kan man fra sengen regulere temperatur, ændre lyssætning med et udvalg af farver, trække gardinerne til og fra, vælge og se gratis film eller bare skabe den perfekte stemning for romantik eller afslapning.

citizenM filosofi er ”affordable luxury for the people”, prisvenlig luksus. Alle gæster tilbydes de faciliteter, de ville forvente på et luksushotel med en god beliggenhed, men uden et luksushotels prisniveau. Den hollandske hotelkæde er blevet grundlagt af Rattan Chadha, den tidligere grundlægger og CEO for modebrandet MEXX. Det første citizenM hotel åbnede i Amsterdams Schiphol lufthavn i 2008.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle værelser på citizenM på Rådhuspladsen er indrettet med møbler fra schweiziske Vitra, hvor der indgår et udvalg af både Verner Panton og Jasper Morrison. Lokale kunstsamarbejder prioriterer citizenM også højt. På hotellet i København har kunstner Troels Aagaard skabt indgangs-vægmalerier, og både HuskMitNavn og Ditte Ejlerskov har bidraget med væg- og loftsmalerier i hotellets bar samt udsmykning på værelserne.

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button