TV-Nyt

Holder vi et år?

- nyt parforholdseksperiment på TV 2

TV 2 er klar med et nyt, stort eksperiment der tester om kærligheden og parforholdet kan sættes på formel, og udfaldet forudsiges? Programserien Holder vi et år? er på seks afsnit.

Det er første dag i et helt nyt kærlighedseksperiment, og fire nyforelskede par ankommer til Helenekilde Badehotel. Her venter tre eksperter med overvågning døgnet rundt og videnskabelige tests, der skal afsløre, om parrenes kærlighed kan stå distancen i det lange løb.

De fire par er spændte, og stemningen er fuld af kærlighed, men allerede under første test, opstår der problemer hos nogen. Mon eksperterne er overbeviste om parrenes kærlighed?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De fire par i Holder vi et år? på  TV 2

Læs omtale af afsnit 2

Eksperterne har stadig halvandet døgn tilbage på badehotellet, inden de skal vurdere, hvilke af de fire nyforelskede par, de tror på. Og der går ikke mange øjeblikke, før Rasmus og Nathasja kommer i store problemer, mens Claus og Stine omvendt stryger smertefrit gennem opgaven. Men udfordringerne stopper ikke her, for hvad sker der, når parrene bliver konfronteret med deres egne dårlige kvaliteter, og hvordan går kommunikationen nu, når de ikke kan slippe for at se det negative i deres parforhold i øjnene?

Læs omtale om afsnit 3

Det er sidste dag på Helenekilde Badehotel, og eksperterne skal nu vurdere, om de tror på, hvorvidt parrene er sammen på deres etårsdag. Inden parrene forlader badehotellet, får de et godt råd med på vejen, men gode råd er svære at tage imod, og især Jonas og Susanne får efterfølgende brug for en pause. Nathasja og Rasmus derimod oplever, at rådet gør noget godt for dem. Efter kort tid bliver det igen hverdag, og det er nu og hen over det næste halve år, det skal vise sig, om eksperternes forudsigelser holder eller ej.
Holder vi et år?
Holder vi et år?
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button