Holder lov og orden på TV 2 – nyt reportageprogram

| onsdag 17. aug, 2016 10:13 | 0 Kommentarer
I det første af de ti nye reportageprogrammer møder vi 33-årige Andy, der har anket sin dom på et år for indbrud og tyveri. (Foto: United Production / TV 2)

I det første af de ti nye reportageprogrammer møder vi 33-årige Andy, der har anket sin dom på et år for indbrud og tyveri. (Foto: United Production / TV 2)

12. maj 2016 fulgte 100 kameraer dommere, politifolk, kriminelle og ofre rundt om i Danmark gennem 24 timer, og resultatet kan ses på TV 2 fra mandag 22. august kl. 20:50.

I ti nye dokumentarprogrammer med titlen ‘Holder lov og orden’ får vi et unikt indblik i retsvæsenet herhjemme og ser, hvordan de over 17 milliarder kroner, retsvæsenet koster, bliver prioriteret.

Vi er med i de danske retssale og følger de implicerede, vi er med PET, politi og justitsministeren på arbejde. Vi er med inde i de danske fængsler og følger både indsatte og ansattes hverdag. Og vi hører ofrenes historier i deres kamp for at få en hverdag tilbage.

Vi får et også et indblik i, hvilke opgaver personalet løser på en helt almindelig torsdag fra Bornholm til Skagen, fra byretsdommeren i Holstebro til indsatslederen fra Københavns Vestegn.

I det første program møder vi 33-årige Andy, der har anket sin dom på et år for indbrud og tyveri. Sammen med sin forsvarsadvokat skal han i retten i Sønderborg. I Nordjylland rykker indsatslederen ud til et væbnet røveri mod en familierestaurant, og i Statsfængslet i Møgelkær sidder Sonja indsat for anden gang. Hun har solgt amfetamin fra sin fryser og har helt mistet kontakten til sine børn.

Dokumentarserien tager os også med ind bag facaden og viser alt det, vi ellers aldrig ser – som fingeraftrykseksperten, forhør i Vestre Fængsel, skydetræning og på øvelse med PET.

Dokumentarserien er produceret af United Production, der også stod bag dokumentarprogrammerne ‘Holder Danmark i live’, som fulgte den danske sundhedsvæsen i 24 timer.

Kilde: TV 2

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt