Streamingnyt

Højdepunkter på Pluto TV i oktober 2022

Politifolk på cykel, spændende MMA-kampe live, Halloween-gyserfilm hver aften, RX Rally – og meget mere på Pluto TV i oktober.

custom1

LIVE – MMA FIGHT NIGHT FRA ODENSE

D. 1. oktober

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fans af kampsport og Bellator, en af ​​verdens største arrangører af MMA-begivenheder, har meget at se frem til i oktober! Det hele starter med MMA Fight Night den 1. oktober i Odense, hvor talenter som Marcelino Kemna og Simon Seiler mødes. Pluto TV sender live fra Odense.

MERE MMA – LIVE FRA BELLATOR 286 OG 287

D. 1. oktober sendes Bellator 286 live fra USA og 29. oktober sendes live fra Bellator 287 i Italien

MMA-fans får fuld plade på Pluto TV i oktober. Ud over stævnet i Odense byder Pluto TV på både spektakulære begivenhed Bellator 286 hvor Pitbull vs. Borics sendes live fra Long Beach I Californien. Patrício Pitbull, vinder af Bellator verdensmesterskabet i fjervægt på Bellator 277, står over for Ádám Borics, som i øjeblikket er på fire-kamps sejrsrække og for nylig vandt over Mads Burnell ved Bellator 276. Senere i oktober kan seerne se frem til Bellator 287 med kampen Adam Piccolotti vs Mansour Barnaoui i Allianz Arena i Milano.

 

WORLD RX RALLY FRA BELGIEN

D. 8. og 9. oktober World RX Benelux

D. 29 og 30. oktober World RX of Catalunya

Det går bogstaveligt talt hurtigt i svingene, når Verdens-mesterskabet i Rallycross finder sted på den historiske bane Circuit of Spa-Francorchamps i Belgien, der af mange beskrives som en af ​​verdens smukkeste racerbaner. Gør dig klar til brændt gummi, hurtige biler og nervepirrende øjeblikke med kørere som bl.a danske Ulrik Linnemann, svenske Johan Kristoffersson og norske Sivert Svardal bag rattet. Der vil også være høj stemning ved rallycross-eventen World RX of Catalunya 1 med blandt andre svenske Timmy Hansen, Johan Kristoffersson og tyske Timo Scheider i aktion.

HALLOWEEN MED GYSERFILM HVER AFTEN I HELE OKTOBER

custom1Pluto TV byder på horror i hele oktober med et væld af gyserfilm – hver aften kl. 22.00 – på kanalen Pluto TV Spænding.

Hver aften i oktober viser Pluto TV gyserfilm kl. 22.00, så man for alvor kan komme i Halloween-humør. Hver uge vil have et nyt gyser-tema, så uanset om du kan lide thrillere, splatterfilm eller gyserfilm kan du finde det på Pluto TV – gratis. Pluto TV byder blandt andet på Halloween-favoritter som Scream 4, Cujo, The Grudge 1-3 og Saw 2-7 m.mfl. Se filmene på kanalen Pluto TV Spænding. Læs mere her

Børnene skal naturligvis ikke snydes for Halloween. De unge seere får nemlig deres helt egen Halloween-kanal, hvor de kan se de lidt uhyggelige, men også sjove episoder fra Nick Jr. og Nickelodeon. Blandt højdepunkterne er Halloween-afsnit af populære børneprogrammer som Blaze and the Monster Machines, PAW Patrol og iCarly. Kanalen vil være tilgængelig fra den 17. oktober. Pas på ikke at dø…af grin!

 

NYE KANALER PÅ PLUTO TV I OKTOBER

PACIFIC BLUE

D. 15. oktober

Du kan nu gense den måske bedste tv-serie fra 1990’erne. Vi taler selvfølgelig om Pacific Blue! Her møder vi de unge, veltrænede og cyklende politibetjente på Santa Monica-stranden i Californien, hvor de beskæftiger sig med alt fra narkohandlere til småkriminelle. Blandingen af ​​sol, sommer og spænding gør denne serie perfekt til sene efterårsaftener.

ICE ROAD TRUCKERS

D. 20. oktober

Den internationale seriesucces og tv-fænomenet Ice Road Truckers om de barske vejhelte i Canada og Alaska er tilbage. I denne serie følger vi en gruppe trailerchauffører, der under ekstreme forhold og lange dage transporterer vigtige varer hen over frosne søer og floder i fjerntliggende arktiske områder i Canada og Alaska.

MTV MOVIE HITS

Hele oktober

Endelig en kanal med nogle af de bedste soundtracks fra filmhistorien! MTV Movie Hits tilbyder en bred vifte af forskellige genrer og kunstnere, der har bidraget til nogle af dine yndlingsfilm. Glæd dig til at høre musik fra alle epoker og forskellige kunstnere – LIGE fra Ed Sheeran, The Original Blues Brothers Band til Roxette!

custom1

MASTERCHEF JUL

D. 24. oktober

Vioaplays Masterchef har samlet nogle af de bedste deltagere fra tidligere sæsoner, og nu skal nogle af Danmarks bedste madtalenter konkurrere om at blive den næste vinder af Masterchefs jule-udgave. I hver episode får deltagerne jule-inspirerede juleopgaver. Dommerne er Dak Whicangoen, Jesper Koch, Thomas Castberg og Jacob Mielke.

Også på vej i efteråret

 

Beverly Hills 90210 – det ikoniske og indflydelsesrige ungdomsdrama, skabt af Darren Star og produceret af Aaron Spelling, er endelig tilbage på danske skærme! Serien blev et af de mest elskede shows i 1990’erne, et et globalt popkulturfænomen. Du kan nu gense gruppen af ​​venner, der bor i Beverly Hills, Californien, mens de navigerer gennem livets udfordringer.

 

NCIS – den enormt populære serie NCIS er mere end blot et actiondrama. Med gode doser humor er det også en serie, der fokuserer på den til tider komplekse og altid sjove dynamik i et team af specialagenter, der er tvunget til at arbejde sammen i høj-stressede situationer. Uanset om det er mord, spionage, terrorisme eller stjålne ubåde, rejser disse specialagenter verden rundt for at efterforske forbrydelser, der er forbundet med den amerikanske flåde.

Andre højdepunkter

– Viaplay-favoritter som Luksusfælden.

 

– Flere af verdens mest populære talkshows – The Drew Barrymore Show, The Late Show with Stephen Colbert og The Daily Show.

 

– Børne- og familiefavoritter som SvampeBob Firkant, Paw Patrol, Dora the Explorer.

 

– MTV-favoritter som Are You the One? UK, Love Island UK og Deliciousness.

 

– TV-klassikere som bl.a. Melrose Place og Walker Texas Ranger.

Kilde: Pluto TV presse

Få 12 måneder til 8 måneders pris – Køb årsabonnement til gammel pris inden 23. april!
SkyShowtime 46 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button