TV-Nyt

Her sprænges

- ny Xee programserie

I denne nye programserie, produceret af Pipeline Productions, følger Xee en gruppe mænd, som udlever deres ultimative drengedrøm, nemlig at sprænge ting i luften, igennem deres arbejde i forskellige firmaer. Men det er langt fra ufarligt, når tonstunge konstruktioner skal sprænges i luften med kilovis af sprængstof.

Jobbet kræver præcision, forsigtighed og stor tålmodighed. Og så kræver det også, at man rykker ud, når kunden ønsker det – uanset tid og sted – og det betyder, at familielivet til tider sættes på standby.

Men alt det hårde arbejde og de mange forberedelser er det hele værd, når de råber “Her Sprænges”, trykker på detonatorknappen og ser alt lige fra skorstene, vindmøller, betonfundamenter og træer splintres i tusindvis af stykker.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I det første program skal Dansk Sprængningsservice vælte en 65 meter høj skorsten i Esbjerg. Det er en helt særlig opgave, for Mikkel og kollegerne skal afprøve en ny sprængteknik, som aldrig før er set i Danmark. I Holbæk er der også nerver på hos Sprængningstjenesten Wegge. For her er det selve byens borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, der skal trykke på knappen, når dynamit skal få en række pæle til at splintres.

Her sprænges - trailer
Her sprænges - trailer
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button