TV-Nyt

Her kan du se Clara Tausons finalekamp i Australien Open

Man skal sent i seng eller tidligt op, hvis man vil følge Clara Tausons finale ved juniorernes udgave af Australian Open.

Den førsteseedede dansker spiller nemlig finale i årets første Grand Slam-turnering natten til lørdag. Kampen starter kl. 02.15 dansk tid og sendes direkte på Eurosport 1 og Eurosport Player.

Og Eurosports tenniskommentator Michael Mortensen, der for nylig trænede med Clara Tauson, vurderer, at hun har en god chance for at vinde karrierens største titel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Clara Tauson har rigtigt gode chancer for at vinde Australian Open. Hun møder fjerdeseedede Leylah Annie Fernandez fra Canada, som hun besejrede i den sidste turnering inden Australian Open. Det giver hende en god udgangsposition, og Tauson er bare blevet bedre og bedre turneringen igennem, siger Michael Mortensen.

Clara Tauson spiller en offensiv omgang tennis, og vurderingen fra Michael Mortensen er, at den hårdtslående dansker kan bruge en eventuel sejr til at skabe sig en karriere på WTA-touren.

– Hun er en spiller med kvaliteter, som gør, at hun snarest vil etablere sig på WTA-touren. Hun har en god fysik og mestrer stort set alle slag. En sejr i Australian Open vil kunne åbne døren for wildcards til flere seniorturneringer, lyder det fra Mortensen.

Kan blive 5. danske junior Grand Slam
Hos Eurosport glæder man sig over muligheden for at få en dansk Grand Slam-vinder for andet år i træk og dermed cementere positionen som hele Danmarks tennishjemmebane.

– Vi glæder os utroligt meget på Clara Tausons vegne, og det er stort for os at kunne vise Danmarks kommende storspiller frem på Eurosport 1 og Eurosport Player i hendes største kamp indtil videre i karrieren. Sidste år var det Wozniacki, der gik hele vejen i Australien Open, og vi håber, at Clara Tauson kan følge op og dermed gøre det til en tradition, at Discoverys kanaler viser, når en dansker vinder en Grand Slam – uanset om det er på junior- eller seniorniveau, siger Anders Bay, sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, som er mediekoncernen bag Eurosport.

Hvis Clara Tauson vinder Australian Open vil det være anden gang, at en kvindelig dansk tennisspiller vinder en Grand Slam-turnering for juniorer. Caroline Wozniacki vandt i 2006 junior-udgaven af Wimbledon. Hos drengene har Kurt Nielsen præsteret at vinde både juniorernes French Open og Wimbledon i 40’erne, mens Kristian Pless vandt juniorernes Australian Open i 1999.

Kilde: Discovery Network presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button