TV-Nyt

Her er værtsholdet i den kommende tid på ‘Aftenshowet’

- Nola Grace Gaardmand ny på holdet

Her Nola Grace Gaardmand skifter TV-Avisen Morgen ud med aftenfjernsyn. Sommeren over skal hun – sammen med skiftende medværter – stå i spidsen for ’Aftenshowet’ – DR1’s journalistiske talkshow.

Hver vært står typisk i spidsen for to ’Aftenshowet’-programmer hver uge, så fire værter er i spil ugentligt. Mette Bluhme Rieck, Kristian Ring-Hansen Holt, Nola Grace Gaardmand og Mark Stokholm.

35-årige Nola Grace Gaardmand er uddannet journalist, og med jobbet på ’Aftenshowet’ er det nu det fjerde DR-program, hun kan byde velkommen til. Siden starten i DR i sommeren 2017 har hun været vært på ’Sundhedsmagasinet’, Deadline på DR2, TV-Avisen Morgen og altså nu ’Aftenshowet’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– De seneste år har ’Aftenshowet’ været gennem en udvikling, hvor det dags- og tidsaktuelle er kommet til at fylde mere og mere, og det passer mig godt. Jeg har min journalistiske opdragelse fra nyhedsområdet, som jeg også har beskæftiget mig med på skrift tidligere på Jyllands-Posten og Information. Men jeg har også magasinerfaringen fra dengang, jeg lavede ’Sundhedsmagasinet’ sammen med Peter Qvortrup Geisling, så jeg synes, at jeg på ’Aftenshowet’ kommer til at arbejde med det bedste fra begge verdener, siger Nola Grace Gaardmand.

Hvor TV-Avisen har et fast format, er ’Aftenshowet’ lidt mere uformelt. Her er det hele ikke så stramt, og der er mere tid til kilderne og til at folde historierne ud. Og det glæder hun sig også til.- Jeg elsker det nære, samtidig med at jeg er en nyhedshund og gerne beskæftiger mig med kultur, holdninger og følelser. Jeg glæder mig til at bruge mere af mig selv, siger hun.

I denne uge er Nola Grace Gaardmand vært for ’Aftenshowet’ onsdag og torsdag klokken 19.05.

Kilde: DR

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button