TV-Nyt

Her er datoerne på TV3 programpremierer i august

Efterårssæsonen rent tv-mæssigt er skudt i gang her efter skolernes sommerferie, og TV3 åbner her i august med flere programpremierer. TV3 har endnu ikke udgivet deres pressemappe med information om de enkelte programmer, men derfor skal du ikke snydes for den info, vi har omkring premieredatoer på sæsonens første programnyheder.

Hells Kitchen DK TV3

Hell’s Kitchen Danmark

Du kan glæde dig til at se Masterchef-dommeren Jakob Mielcke svinge pisken i Hell’s Kitchen fra den 26. august. Programmet sendes hver onsdag kl. 20:00.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tv3 Danmark (@tv3dk) den

 

Linses Danmark TV3

Linse’s Danmark –  ny programserie

I ‘LINSE’s DANMARK’, har Linse snuppet Didde med ud i det dejlige Danmark. Her skal de møde og mærke danskere i forskellige hjørner af landet. Programmet byder pa? rigtig meget glæde, fantastiske mennesker (som vi aldrig glemmer) fede oplevelser og en nærhed, som vi har nydt i fulde drag, fortæller Linse i et Instagram opslag.

Programmet har premiere torsdag 27. august kl. 20.00

 

Fangerne på fortet tv3 2020

Fangerne på Fortet er tilbage

Fort Boyard indtages igen af danske kendisser fra 31. august.

Det bliver Camilla Ottesen og Joachim Boldsen der står bag roret, når kendte danskere skal kæmpe sig gennem lumske fælder efter guld og nøgler.

Den gådefulde vismand i tårnet vender også tilbage. Han spilles af Anders Lund Madsen, der deler nøgler ud til de deltagere, der kan svare på hans svære gåder.

I sæsonens første program bliver de professionelle dansere fra Vild med dans; Morten Kjeldgaard og Michael Olesen testet til grænsen af fortets udfordringer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tv3 Danmark (@tv3dk) den


I samme kategori

Back to top button