TV-Nyt

Her er efterårets tv på TV3 kanalerne

Efterår er lig med kvalitetstid foran TV’et, og hos Nordic Entertainment Group melder sig klar til lige netop dét med efterårets stærkeste underholdning, lover de i deres pressemeddelelse.

Undskyld Norge Casper Christensen Viaplay TV3Danmarks mest populære komiker, Casper Christensen, er klar til at dokumentere sin uomtvistelige succes, så han selv og resten af Danmarks befolkning kan svælge i den – og det gør han med et kamera klæbende til sig 24 timer i døgnet. Men sådan kommer det langt fra til at gå! I den fiktive dokumentarserie ’Undskyld Norge’ er vi med helt tæt på, når dét, der skulle være succeshistorien om Casper Christensen pludselig er byttet ud med Caspers meget desperate forsøg på at genvinde sin popularitet og berømmelse ved at få sit eget talkshow – i Norge.

Undskyld Norge’ får premiere på TV3 og Viaplay mandag d. 23 august kl. 22.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

Robinson 2019

Og fra Norge til Filippinerne. NENT’s flagskib: Robinson Ekspeditionen er nemlig tilbage, og Jakob Kjeldbjerg er endnu engang klar til brøle ”SÆT I GANG”, når de modige deltagere skal udleve deres livs hårdeste og mest krævende eventyr. Fra 26. august.

Vi skal også et smut til Bryggen – eller i hvert fald til Amager. Familien fra Bryggen er tilbage, og det er de med et brag! Der er store forandringer, store sorger, store glæder og nye eventyr på programmet, når Linse, Geggo, Cengiz, Alba og Didde atter er tilbage på skærmen.

 

Hells Kitchen DK TV3Danmark får også en krævende og udfordrende sæson af Hell’s Kitchen. 14 modige kokke har sagt ja til at konkurrere i verdens mest krævende og udfordrende TV-restaurant, nemlig Hell’s Kitchen. Deltagerne har overhovedet ingen idé om, hvad der venter dem, når dørene til restauranten går op, og spændte gæster sætter sig forhåbningsfulde til bordene.

Deltagerne skal bo under samme tag i en nyindrettet lejlighed, hvor de skal sove side om side og dele oplevelsen med hinanden 24 timer i døgnet.

Hver eneste dag bliver de testet af stjernekokken Jakob Mielcke, og under hans kyndige og strenge regime skal de kokkerere sig igennem et benhårdt forløb i håbet om at vinde Hell’s Kitchen og et mentorforløb hos ham.

Deltagerne arbejder alle med mad og fødevarer på den ene eller den anden måde. De er derfor alle sammen dygtige til at lave mad – men det er langt fra nok ’bare’ at kunne lave mad for at sikre sig overlevelse i Danmarks mest krævende og udfordrende TV-restaurant. Deltagerne skal også bevise over for Mielcke, at de besidder tre egenskaber: Personlighed, potentiale og lederskab. Hvis ikke de har de tre egenskaber, har de intet at gøre i Mielckes Hell´s Kitchen, og eventyret kan blive en kort fornøjelse.

Og vi bliver i mad-universet, for vi skal også til bords med en række kendte danskere, når Til middag hos er tilbage med en helt ny og stærk sæson. Der selvfølgelig også nye sæsoner af nogle af NENT Groups stærkeste programserier: Mit plastikmareridt og Luksusfælden.

Efteråret hos NENT byder også på masser af sport, og med en spændende afslutning på første halvår af den formidable Formel 1-sæson samt opstart af både Bundesligaen, Premier League og Champions League er der lagt op til kvalitetstid foran skærmen.

Vip i Familien Viafree
Vip i Familien Viafree

Viafree har, med 800.000 downloads af app’en, meldt sig som en stærk spiller på streamingmarkedet. Derfor skruer man op for dampen med en masse nye egenproducerede serier, heriblandt VIP i familien.

Janni Ree, Nikita Klæstrup og Sigmund ved om nogen, at når man er en travl VIP, kan det være ekstra svært at finde tid til sine kære. Derfor drager de tre kendisser ud i verden med deres tætteste familiemedlemmer i jagten på mere kvalitetstid. Janni med sin datter Nathalie, Nikita med sin søster Sasha og Sigmund med sin største fan; faren Oddur.

Kilde: TV3 presse

I samme kategori

Back to top button