TV-Nyt

Her er de næste tre søndagsserier på DR1

DR sender hele tre nye tv-dramaserier til efterår og vinter. Fra august og resten af vinterhalvåret får seerne nemlig fornøjelsen af både anden sæson af ’Mord uden grænser’ og ’Herrens Veje’ samt tredje sæson af ’Bedrag’.

Mord uden grænser – sæson 2

Den første dramaserie, som sendes efter sommerferien, er anden sæson af den europæiske krimi ’Mord uden grænser’.

Her er et massedrab blevet begået på et bed and breakfast i ’Marskgården’ i Sønderjylland, som er et tilflugtssted for flygtninge – og alt tyder på et terrorangreb.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tv-serien har Marie Bach Hansen i hovedrollen, som tidligere har spillet med i DR’s dramaserie ’Arvingerne’. Udover Marie Bach Hansen er blandt andre Troels Lyby, Waage Sandø, Josephine Park, Anders Juul, Esben Dalgaard og Kristian Halken med på rollelisten. ’Mord uden grænser’ er en DR-co-produktion, som produceres af Nordisk Film i et større europæisk samarbejde med andre broadcastere. Tv-serien kommer i otte afsnit, som er planlagt til at blive sendt fra søndag den 19. august 2018 klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

Herrens Veje – sæson 2

Den prisbelønnede tv-serie ’Herrens Veje’ vender tilbage med præstefamilien Krogh, som er blevet forandret af den voldsomme begivenhed, der afsluttede sæson ét. Næste sæson bliver en dramatisk rejse mod lyset. Hvordan kommer man videre i livet, når man mister en elsket? For familien Krogh bliver kærligheden afgørende.

De dybt personlige og dramatiske konflikter for seriens karakterer bliver universelle, når ’Herrens Veje’ fortsat diskuterer de store spørgsmål om tro og eksistens i vores tilværelse. De bærende roller spilles af Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth og Camilla Lau. Serien er i 10 afsnit og er planlagt til at have premiere søndag den 14. oktober 2018 klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

Bedrag – sæson 3

Den tredje sæson af ’Bedrag’ er for nylig gået i gang med optagelserne.

Det er atter karaktererne Nicky og Alf, i form af skuespillerne Esben Smed og Thomas Hwan, som seerne kan glæde sig til at følge. De får selskab af en ny, kvindelig hovedkarakter, spillet af Maria Rich.

Tredje sæson af ’Bedrag’ er planlagt til at blive sendt på DR1 og DRTV i starten af det nye år.

Kilde: DR

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button