Streamingnyt

Her er de næste to Beck film på C More

Et gidseldrama direkte på tv, og et brutalt angreb på en bus med politiskoleelever danner rammen om de to nye Beck-film: 58 minutter og Den grædende betjent.

Med de to nye film kommer C Mores Beck-samling op på 46 film med Peter Haber i hovedrollen.

Det er 25-års jubilæum for Beck, som fik premiere med den første film Lokkeduen i 1997. Der blev taget hul på fejringen allerede i julen med filmen Et nyt liv med flere danskere på rollelisten, siden med Rage Room i januar og festlighederne fortsætter med to yderligere spændende sager for Beck-gruppen i de kommende måneder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er helt utroligt, at det er 25 år siden, at den første Beck-film med Peter Haber havde premiere, siger Niva Westin Dahl, som er eksekutiv producer for Beck.

[cmoretilbud]

– Beck er blevet et stort og elsket fænomen takket være det store engagement gennem årene fra en perlerække af skuespillere og skabere, som fortsat hæver barren. 58 minutter og Den grædende betjent er ingen undtagelse. De er begge unikke, og historierne ligner ikke noget, vi har lavet tidligere. Seerne har virkelig noget at glæde sig til, fortsætter hun.

Beck – 58 minutter er film nummer 45 i serien med Peter Haber. Et nervepirrende drama, hvor Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) ender i et gidseldrama, da hun skal medvirke i morgen-tv. En bevæbnet mand dukker op og truer for rullende kameraer entreprenøren Tomas Tormalm (Dag Malmberg), som også er gæst i programmet. Pludselig er alle i studiet taget som gidsler, og Beck-gruppen starter en kamp mod uret for at få dem frigivet.

Beck – Den grædende betjent er film nummer 46 i serien med Peter Haber. Filmen har premiere den 18. marts og handler om et brutalt angreb på en bus fra Politiskolen. Attentatet kædes sammen med tidligere kritik og demonstrationer mod politiet, men da ingen tager ansvar for angrebet, begynder Beck-gruppen at grave dybere i sagen. Martin Beck (Peter Haber) engagerer sig ekstra meget i sagen, da hans barnebarn Vilhelm (Valter Skarsgård), som går på Politiskolen, skulle have været med bussen. Hændelsen får ham til at reflektere over, hvordan den politiske situation har forandret sig i hans tid i politiet, og hvilken verden hans barnebarn træder ind i.

Foruden Martin Beck (Peter Haber), Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) og Vilhelm Beck (Valter Skarsgård) medvirker betjentene Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) og Martin Becks chef Klas Fredén (Jonas Karlsson) også.

Beck-filmene er baseret på forfatterparret Maj Sjöwall og Per Wahlöös karakterer og detektivromaner om Martin Beck. Lisa Ohlin (Wallander, Simon og egetræerne) er instruktør, mens Anna Platt og Fredrik Agetoft har skrevet manuskripterne. Filmene produceres af Francy Suntinger fra Filmlance International, som er en del af Banijay. Niva Westlin Dahl er eksekutiv producent for projektet på C More og TV4. Beck er en samproduktion mellem C More og TV4 og Filmlance i samarbejde med Nordisk Film, DR, ZDF og Banijay Rights. Beck distribueres internationalt af Banijay Rights.


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button