Henrik Hoffmann til TV 2 Sport

| fredag 28. okt, 2016 19:44 | 0 Kommentarer
Henrik Hoffmann TV 2 Sport

Henrik Hoffmann
Foto: Henrik Ohsten / TV 2

Når TV 2 og TV 2 SPORT pr. 1. december får en ny sportsvært, er det samtidig en af de meget erfarne fra branchen. 38-årige Henrik Hoffmann, der senest har været ti år på Discovery Networks, har nemlig været sportsvært og medredaktør på mere end 400 live-studieproduktioner på fodboldkampe på 6’eren og Kanal 5.

Hos TV 2 bliver Henrik Hoffmann sportsvært i TV 2 SportsCenter i Odense, og han kan ses på både TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 NEWS.

– Ud over at være en dygtig studievært er Henrik Hoffmann en rigtig dygtig journalist. Vi samler på begge dele. Og jeg er sikker på, at det bliver en stor gevinst for TV 2 SPORT, når Henrik træder ind i vores studier og på vores redaktion. Jeg kender Henrik fra tidligere, og jeg glæder mig over, at vi får en erfaren vært og journalist på holdet, samt at endnu flere danskere kommer til at lære Henrik at kende. Jeg er sikker på, det er et godt match, siger Allan Hvid, redaktionschef på TV 2 SPORT.

En bredere palet af sportsgrene
Henrik Hoffmann kommer hos TV 2 og TV 2 SPORT til at arbejde med en langt bredere palet af sportsgrene, end han har været vant til.

– Efter ti år som fodboldvært er jeg utrolig glad for, at jeg nu får muligheden for at formidle mere bredt og samtidig prøve kræfter med nyhedsformatet, og jeg er enormt stolt over at kunne tage det skridt hos en ’storklub’ som TV 2. Kvægtorvet er en historisk journalistisk bastion, og jeg glæder mig helt vildt til at servere skarpe og vedkommende sportshistorier derfra. Og så ser jeg også meget frem til at kunne bidrage til det hold af afsindigt dygtige mennesker, der fylder TV 2s mange platforme med faglighed, kvalitet og smittende humør, siger Henrik Hoffmann.

TV 2s kommende sportsvært er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2005, og undervejs var han i praktik på Tipsbladet og på TV3s sportsredaktion. Siden 2005 og frem til 2016 var han ansat som redaktør/tilrettelægger, reporter og studievært på sportsredaktionen hos SBS TV / Discovery Networks.

Henrik Hoffmann afløser på TV 2 SPORT Nadia Filt, der pr. 1. januar bliver vært på TV 2/ Lorry.

Kilde: TV 2

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt