StreamingnytBranche-Nyt

HBO Nordic, Viaplay og DR klar fra starten på den nye Apple TV

Apple er begyndt at sælge deres nye 4. generation medieafspiller der understøtter Apps via en app store.

DIGITALT.TV har netop modtaget vores eksemplar, og dermed kan vi også se, hvilke danske apps der er tilgængelige på den nye model udover den obligatoriske Netflix naturligvis.

Ny Apple TV AppsHBO Nordic, Viaplay og DR er klar med apps på den nye model, der fås i 32 GB og 64 GB udgaver.

Sådan ser DR TV ud på den nye Apple TV

DR TV Apple 4. Gen installering

DR Apple TV 4. GenDR TV App Apple TV afspilningDR TV-app’en udkommer i en grundversion oplyser DR, men vil de næste par måneder løbende blive udviklet.

”Vi mærker, at vores seere i stigende grad forventer, at de kan streame vores programmer fra flere og flere platforme. Det vil vi naturligvis gerne efterkomme, og derfor udvider vi løbende mulighederne for at se DR TV, når det giver mening. Det nyeste skud på stammen er en app til det nye Apple TV, og det er jeg rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores seere,” siger udviklingschef i DR Medier, Anders Kappel.

Sådan ser HBO Nordic ud på den nye Apple TV

HBO Nordic Apple TV 4. Gen”Vi kan med stor glæde annoncere, at HBO Nordic fra i dag er tilgængelig som en app på det nye Apple TV. Som The Home of Series tilbyder vi vores abonnenter de bedste serier som Game of Thrones, Fargo, The Affair, Fear the Walking Dead, Girls og mange, mange flere. Vi er glade for, at ejere af det nye Apple TV nu kan se vores store og stærke udbud af titler via app’en. Vi arbejder konstant på at tilføje nye programmer og udvidelser til vores service”, siger Line Mykland, COO hos HBO Nordic.

Så må vi se hvornår TV 2 Play, C More Play med flere dukker op.

Vi bringer naturligvis en anmeldelse af Apple TV når vi har fået den afprøvet.

I samme kategori

Back to top button