HBO Nordic under 10 Euro/måned

| torsdag 30. aug, 2012 14:00 | opdateret 06. okt, 2012 kl. 9:42 | 3 Kommentarer

HBO i DanmarkDet bliver et meget komplet HBO katalog vi får adgang til, når HBO Nordic lanceres i de nordiske lande. HBO lover adgang til indhold 24 timer efter premieren i USA og prisen bliver 79,- danske kroner/måned. Det giver således adgang til serier som Game Of Thrones, True Blood, Boardwalk Empire, Sex & The City, The Wire og Sopranos. Streamingkvaliteten lover HBO bliver op til 1080p.

HBO Nordic lanceres i midten af oktober og vil, som de fleste nok havde gættet, tilbyde sit indhold på de fleste online-platforme, lige fra smartv, til spilbokse og smartphones. Her får du altså on-demand-adgang til HBOs katalog af serier og udsendelser. Men HBO Nordic kommer også som en almindelig tv-kanal, men der er endnu ikke noget ude om hos hvilke udbydere.

Både Starz, NBC Universal, Freemantle, GK Films vil desuden samarbejde i forhold til indhold på HBO Nordic.

I tillæg til tv-serier og udsendelser vil HBO tilbyde filmleje. Her skal man betale et endnu ukendt beløb for 48 timers filmleje.

Alle originale serier, film, dokumentarfilm mm. får nordiske undertekster, selv på helt nye premierer, ” udtaler administrerende direktør for HBO Nordic AB Hervé Payan.

HBO Nordic har allerede en hjemmeside oppe at køre, der dog endnu ikke indeholder så meget information. http://hbonordic.com/dk

”I løbet af de seneste par år har vi oplevet en rivende udvikling i tv-seernes forbrug og vaner på det nordiske marked. Vores målgruppe bor typisk i større byer og er yngre end de nuværende forbrugere af serier- og film-on-demand, og så ser de tv på mange forskellige platforme; specielt på computere, smartphones og tablets. De fleste associerer HBO med førsteklasses serier. HBO har en enestående mulighed for at tiltrække abonnenter til de digitale betalingsabonnementer i hele regionen”, siger Hervé Payan, administrerende direktør for HBO Nordic AB.

HBO Nordic lyder da umiddelbart som et meget stærkt tilbud, eller hvad mener i? Man må sige at Canal+/snart C More således mister førstevisningen af HBO serier som man hidtil har siddet på.

Kilde: ComOn / Twitter @monggaard

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, Branche-Nyt

3
Kommentarer

for at kommentere
3 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Helt sikker, bare det bliver god HD kvalitet

martin

75 kr./md. lyder som en meget rimelig pris.

Casper0219

Den officielle pris er afsløret som 79 kr pr mdr se evt. http://tvtjenester.dk/hbopris/#.UHbwq2k4KSY