Streamingnyt

HBO Nordic Nyheder i januar 2018

HBO Nordic byder velkommen til et splinternyt år med en række nye serier og nogle savnede favoritter, som endelig vender tilbage med nye afsnit.

Januar på HBO Nordic byder på helt nye seriebekendtskaber: Nikolaj Lie Kaas indtager en af de bærende roller, når romerne drager i krig mod kelterne i Sky og Amazons nye, episke og visuelt imponerende co-produktion, BRITANNIA. Steven Soderberghs HBO-thriller MOSAIC med Sharon Stone er en uforudsigelig fortælling om lidenskab, intriger og bedrag, mens Showtimes THE CHI er en stærk dramaserie om en gruppe afroamerikanere i arbejderklassen, som på bedste beskub forsøger at få enderne til at mødes i tilværelsen.

Årets første måned byder også på gensyn med en række savnede favoritter. Anden sæson af HBO’s komedieserie DIVORCE med Emmy- og Golden Globe-vinderen Sarah Jessica Parker får premiere, og jagten på magien fortsætter i tredje sæson af Syfys THE MAGICIANS. HBO’s komedieserie CHRASHING vender også tilbage med en ny sæson, hvori Pete Holmes føler sig fortabt i universet. Alt dette og meget mere kan du opleve i årets første måned på HBO Nordic

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Filtrér oversigten

Ingen fundne

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button