Branche-Nyt

HBO Nordic bekræftet

HBO i DanmarkHBO, der er kendt for at producere premium indhold på det amerikanske marked, kommer nu til det nordiske marked med en ny tjeneste kaldet HBO Nordic. Tjenesten lanceres i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

HBO (Home Box Office) ejes af Time Warner og har på verdensplan 93 millioner betalende kunder, der tilbydes HBO indhold både som almindelige tv-kanaler og on demand. HBO producerer kendte serier som Game of Thrones, Boardwalk Empire og True Blood.

Det er dog sparsomt med information om, hvad præcis HBO Nordic indebærer, i HBO’s pressemeddelelse, men det nævnes at HBO Nordic vil blive præsenteret mere detaljeret i Sverige i slutningen af august. Det skulle undre meget om HBO Nordic ikke inkluderer en streaming-tjeneste som en væsentligt del.

HBO Nordic bliver et partnerskab mellem det amerikanske HBO og det svenske selskab, Parsifal International, som ejes 100% af den svenske forretningsmand Peter Ekelund, der er tidligere topchef hos Canal Plus. Hidtil er det også det nuværende Canal+/kommende C More, der har siddet på førstevisningsretten til HBO indhold.

Kilde HBO presse via lydogbillede.dk
Tip: Johnny

 

I samme kategori

Back to top button