HBO Nordic bekræftet

| torsdag 16. aug, 2012 09:04 | opdateret 17. jan, 2013 kl. 11:38 | 3 Kommentarer

HBO i DanmarkHBO, der er kendt for at producere premium indhold på det amerikanske marked, kommer nu til det nordiske marked med en ny tjeneste kaldet HBO Nordic. Tjenesten lanceres i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

HBO (Home Box Office) ejes af Time Warner og har på verdensplan 93 millioner betalende kunder, der tilbydes HBO indhold både som almindelige tv-kanaler og on demand. HBO producerer kendte serier som Game of Thrones, Boardwalk Empire og True Blood.

Det er dog sparsomt med information om, hvad præcis HBO Nordic indebærer, i HBO’s pressemeddelelse, men det nævnes at HBO Nordic vil blive præsenteret mere detaljeret i Sverige i slutningen af august. Det skulle undre meget om HBO Nordic ikke inkluderer en streaming-tjeneste som en væsentligt del.

HBO Nordic bliver et partnerskab mellem det amerikanske HBO og det svenske selskab, Parsifal International, som ejes 100% af den svenske forretningsmand Peter Ekelund, der er tidligere topchef hos Canal Plus. Hidtil er det også det nuværende Canal+/kommende C More, der har siddet på førstevisningsretten til HBO indhold.

Kilde HBO presse via lydogbillede.dk
Tip: Johnny

 

Gå til vores oversigt - HBO Nordic månedens nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (3)

 1. langkawi siger:

  Har engang, på en ferie, haft mulighed for at se en udgave af HBO. Hvilket land den kom fra aner jeg ikke, men den var engelsk-sproget. Den blev modtaget på parabol på Maldiverne.
  Det var bestemt ikke nogen dårlig filmkanal!

 2. martin siger:

  Må håbe at det ikke bliver Showtime om igen. Showtime er slet ikke den samme kanal, som i USA.

  • Per M siger:

   Man kan også sige Travel Channel om igen. I USA er det en underholdnings kanal med masser af seere, men den europæiske version er en yderst kedelig rejse programs kanal med dårligt nogen seere.

Skriv et svar