Lyd produktnyt

Harman Kardon lancerer transportabel højtaler i deres Citation produktserie

Harman Kardon lancerer nu en ny højtaler i deres Citation serie. Denne gang er der tale om en transportabel højtaler med modelnavnet Citation 200.

Det er den første transportable højtaler i Citation serien, og den fungerer naturligvis, ligesom de øvrige modeller, som smarthøjtaler med indbygget AirPlay og Chromecast™, der giver dig adgang til over 300 forskellige musikstreamingtjenester. Du kan naturligvis også benytte dig af Google Assistent.

Fuldt opladt har Citation 200 otte timers spilletid, og når højttaleren skal oplades, placeres den blot på dens medfølgende opladestation. Og hvis du ikke er hjemme eller i nærheden af opladestationen, kan højttaleren også oplades mere old-school via USB-C indgangen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Citation 200  fungerer som bluetooth højtaler når du ikke måtte have adgang til WiFi. Den kan naturligvis også indgår i Google Home højtalergrupper f.eks. sammen med andre Citation højtalere i hjemmet.

Ligesom de resterende produkter i serien, er Citation 200 udsmykket med kvalitetsuld fra danske Kvadrat, Materialet også er IPX4-certificeret så højtaleren kan tåle vandstænk. Således kan højttaleren trygt placeres både i køkkenet eller udenfor.

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation 200 vil blive tilgængelig til september i farverne mørkegrå og sort på www.harmankardon.dk til en vejledende på 2.999 DKK.

Kilde: Harman Kardon presse

I samme kategori

Back to top button