Branche-Nyt

Harman Kardon lancerer Enchant Soundbar serie

Med lanceringen af Enchant Soundbar-serien præsenterer Harman Kardon en banebrydende måde at lytte til surround-sound på uden behov for ekstra højttalere eller andet udstyr. Soundbars er i stigende grad blevet en integreret del af den moderne forbrugers hjemmebiograf, livsstil og præferencer. Harman Kardon Enchant-produktserien er udviklet med fokus på den kvalitetsbevidste forbruger der ikke går på kompromis med hverken lydoplevelse eller design.

Harman Kardons patenterede MuliBeam-teknologi anvender en digital algoritme (DSP), der gør det muligt for Enchant soundbaren at levere en surround-oplevelse uden brug af ekstra højttalere. DSP-teknologien former lyden på en måde, så surround effekterne afspilles via højttalerenheder placeret i soundbarens sider. Det skaber et lydmønster, der reflekteres via alle rummets vægge, hvilket resulterer i den unikke surround sound oplevelse.

Den nye Automatic MultiBeam Callibration (AMC) justerer trådløst lyden til et rums unikke dimensioner. Enchant soundbar er tilgængelige i 2 versioner; en udstyret med 13 lydkanaler og en med 8. Det sikrer, at højttalerne kan matche ethvert TV’s kompatibilitetsbehov. Desuden er det muligt at tilkoble en ekstra Enchant trådløs subwoofer, så basgengivelsen forbedres yderligere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Enchant-produktserien repræsenterer et klart gennembrud for de forbrugere, der ønsker sofistikeret teknologi kombineret med fantastisk surround sound – uden brug af ekstra udstyr eller kabler, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio hos HARMAN. ”Forbrugere kan nyde en unik lydoplevelse kombineret med et spektakulært Harman Kardon-design.

Enchant 1300 og Enchant 800 har begge en slank silhuet, med ekstra diskantenheder i siderne, hvilket muliggør den unikke surround-sound oplevelse. Enchants unikke teknologi gør det muligt, for en soundbar at levere en dyb, indholdsrig bas uden brug af subwoofer – uanset om man ser film, spiller spil eller lytter til musik. Enchant-soundbarserien kommer i to udgaver og er designet til at komplementere fladskærms TV i enhver størrelse og løfter dermed underholdningen til et nyt niveau, uden at gå på kompromis med Harman Kardons høje designstandard.

Chromecast-funktionalitet er også indbygget i begge udgaver. Det muliggør streaming af mere end 300 forskellige streamingservices i HD kvalitet og at Enchant Soundbars kan forbindes med Chromecast-kompatible højttalere, for unik multirums oplevelse.

HARMAN KARDON ENCHANT
Product 1300 800 SUBWOOFER
Pris DKr. 7.499,- DKr. 4.999,- DKr. 4.999,-
MultiBeam Yes Yes N/A
WiFi/BT Yes/Yes Yes/Yes N/A
HDMI Inputs 3 1 0
Max Power 240W 180W 400W
Mål 44” x 2.6” x 4.9” 33.8” x 2.6” x 4.9” 11.7” x 15.7” x 11.7”
Lyd kanaler 13 8 1

Tilgængelighed
Harman Kardon Enchant vil være tilgængelig via www.harmankardon.com og udvalgte forhandlere i starten af efteråret, 2018.

Kilde: Harman Kardon pressemeddelelse

Image

I samme kategori

Back to top button