Branche-Nyt

Harman Kardon Citation – ny højtaler designserie

Moderne musikelskere efterspørger et sofistikeret design med innovativ teknologi, der passer ind i hjem og hverdag. Når det kommer til multirums musikstreaming er brugervenlighed, smukt design og sublim lyd alfa omega. Og naturligvis skal det være kompatibilitet med den seneste teknologi. I mere end 65 år har Harman Kardon været den ledende aktør inden for lyd og design, og Harman Kardon Citation produktserien er skabt til at fastholde Harman Kardon i denne position. Harman Kardon Citation produktserien repræsenterer næste generation af højttalere der kombinerer ovennævnte egenskaber med den nyeste teknologi på markedet – såsom kompatibilitet med Google Assitant og indbygget HD LCD touch-skærm og Chromecast.

Det eksklusive design er opstået gennem et partnerskab med den danske designtekstilproducent Kvadrat – Europas ledende producent af eksklusive designtekstiler – og samarbejdet er et perfekt match til Harman Kardons høje designkrav. Tekstilerne fra Kvadrat er støv- og skidtafvisende samt imprægneret med et flammehæmmende materiale.

Harman Kardon Citation produktserien er garant for en dynamisk lydoplevelse med mulighed for at anvende hver højttaler individuelt eller sætte højtalerne op til et kraftfuldt 5.1 surround system. Multirums-kompatibilitet gør det muligt at lytte til musik i ethvert rum i hjemmet, enten ved at afspille det samme musik nummer på alle højttalersystemer eller forskellige numre på hver enkelt højttaler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er nemt og brugervenligt at lytte til ens yndlingsmusik via Googles stemmestyrede personlige assistent, Google Assistant. Det eneste, det kræver, er, at du siger ”Hey Google, play some music”, ligesom du kan anmode om kalenderpåmindelser på din Smartphone eller justere lysstyrken i lokalet via Google Assistant – for blot at nævne få af de uanede mange muligheder.

– Forbrugerne efterspørger i højere grad højttalere, der kan mere end blot at afspille musik, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio. ”Mens funktioner såsom stemmestyring og multirumsafspilning bliver allemandseje, så skiller Harman Kardon Citation produktserien sig ud. Kombinationen af vores mangeårige signaturlyd og unikke design kombineret med den nyeste teknologi og høje brugervenlighed giver Harman Kardon Citation produktserien mulighed for at løfte forbrugernes lytteoplevelse til et nyt højt niveau.

Harman Kardon Citation produktseriens indbyggede Chromecast-funktion gør det desuden muligt at forbinde højttalerne til mere end 300 lyd- og video streamingudbydere i HD. Det eneste, det kræver, er blot, at en Citation højttaler er tilkoblet det samme netværk som din smartphone, tablet eller bærbare computer.

Harman Kardon Citation familien fås i forskellige modeller for at imødekomme enhver præference, herunder forskellige bordhøjttalere, soundbars, subwoofers og de unikke Tower Speakers.

Harman Kardon Citation serien blev lanceret på tech-messen IFA 2018. Produktserien kan forudbestilles på www.harmankardon.com i begyndelsen af oktober.

Produktnavn ONE 100 300 500 BAR
Konfiguration Tabletop Tabletop Tabletop Tabletop Soundbar
Pris DKr. 1.699,- DKr. 2.499,- DKr. 2.999,- DKr. 4.999,- DKr. 6.999,-
Playback Mono Mono Stereo Stereo 3.0
Touch Control JA JA Color LCD Color LCD Color LCD
System Power 40W 50W 100W 200W 150W
HDMI Inputs 3x HDMI 4K
HD Audio Streaming 24Bits/96Khz 24Bits/96Khz 24Bits/96Khz 24Bits/96Khz 24Bits/96Khz
Wi-Fi / Bluetooth / / / / /
Chromecast
Google Assistant
WiSA technology
Produktnavn SUB TOWER SURROUND
Configuration Subwoofer Floor-standing Surround
Pris DKr. 5.999,- DKr. 19.999,- (sæt) DKr. 3.499,-(sæt)
Playback Subwoofer 2.2 Surround
Touch Control NEJ Color LCD NEJ
System Power 200W 2x200W 2 x 50W
HDMI Inputs
Wi-Fi / Bluetooth NEJ / NEJ / NEJ / NEJ
HD Audio Streaming 24Bits/96KHz
Chromecast NEJ NEJ
Google Assistant NEJ NEJ
WiSA technology

*Kræver smart home devices der er kompatible med Google Assitant via Google Home.

Kilde: Harman Kardon pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button