Norlys

Har du fået scannet tv-kanalerne ind efter DVB-T2 skiftet?

- alle kanaler åbne i en uge for alle

Så er det danske sendenet skiftet over til helt og holdent at køre på DVB-T2 teknologien her 2. juni 2020. Det har givet plads til alle eksisterende kanaler og en ny kanal (TV 2 Sport X), trods der nu er en frekvens mindre end tidligere at sende på.

At dømme ud fra Boxer TV’s Facebook side, så er der naturligt nok en del henvendelser fra kunder der har problemer, uden det dog ser helt vildt ud.

Hvilke problematikker er der efter skiftet til DVB-T2?

Ingen kanaler fundet

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Oplever du at du ingen tv-kanaler finder på dit udstyr, når du foretager en ny kanalsøgning, så skyldes det højst sandsynligt at dit udstyr ikke har understøttelse af DVB-T2 teknologien. Så skal du købe nyt tv eller alternativt en ny tv-boks.

Er dit tv eller boks af nyere dato, bør det dog virke, så skulle du have problemer her, så prøv evt. med en nulstilling af dit udstyr.

Visse kanaler mangler

Har du fundet og kan du se nogle kanaler men ikke alle, så ved du med sikkerhed at dit udstyr kan modtage DVB-T2. Problematikken kan her være, at der sendes på nye frekvenser, som ikke fungerer optimalt med dine lokale modtagerforhold. Så selv om du ikke havde problemer i går, så kan du sagtens opleve problemer fra 2. juni grundet at der er andre frekvenser i brug.

Det kan kræve justering af tv-antenne, evt. en bedre antenne eller filtre, der kan afhjælpe problemet. Det kan kræve en fagmand at få det til at fungere optimalt.

Alle Boxer TV kanaler er i øvrigt åben i en uge for alle, altså ukodet.

Hvilke frekvenser sendes der på hos mig?


I samme kategori

Back to top button