TV-Nyt

Hannibal med Mads Mikkelsen får dansk tv premiere 14. april kl. 21.00 på Kanal 5

hannibal kanal5 Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen som Hannibal Lector

Kanal 5 har store forhåbninger til den psykologiske thrillerserie Hannibal, ikke mindst på grund af at Mads Mikkelsen spiller rollen som Hannibal Lecter. 

Det er NBC der har premiere på ”Hannibal” i USA og det får den allerede 4. april. SBS bringer altså ikke serien helt så hurtigt, som vi er blevet forvent med fra HBO, men 10 dage efter USA er da også ok.

“Vi glæder os rigtig meget til at præsentere ”Hannibal” for de danske tv-seere”, fortæller programplanchef Jesper Haahr hos SBS TV.

Kanal 5´s seere kan glæde sig til at opleve Laurence Fishburne og Hugh Dancy der spiller over for Mads Mikkelsen. Derudover meddeler NBC at blandt andre Gillian Anderson fra ”X-Files”, Gina Torres fra ”Firefly”, samt Caroline Dhavernass fra “Wonderfalls” optræder i gæsteroller i Hannibal.

Fornyligt blev det offentliggjort, at Lance Henriksen, som er bedst kendt fra ”Alien” filmen og tv-serien ”Millenium”, skal spille en rolle i serien om Hannibal Lecter. NBC, som står bag ”Hannibal”, bekræfter de mange store navne, men ønsker ikke at uddybe samarbejdet med Lance Henriksen. De oplyser blot, at der er tale om en top-hemmelig rolle.

Hannibal serieudgaven har den amerikanske producer/forfatter, Bryan Fuller, som bagmand. Optagelserne til hele sæson 1 er næsten afsluttet skriver han i øvrigt på sin Twitter profil. 

Se Hannibal med Mads Mikkelsen fra søndag den 14. april kl. 21.00 på Kanal 5 og Kanal 5 HD


YouTube

I samme kategori

Back to top button