TV-Nyt

Hammerslag ændringer – reaktionerne er ikke så positive

DR1 klassikeren Hammerslag har ikke kun fået ny vært, der er også sket en del andre ændringer i programmet, der havde premiere mandag aften.  Ændringer som har fået negativ feedback fra en del seere, som er utilfredse med, at DR piller ved det klassiske format.

Herunder kan du læse mere om ændringerne og den feedback der er kommet:

  • Forkortet: Fra 45 til 30 minutter
    Her er der en del negative reaktioner. Programmet er blevet for hurtigt og skåret ned til 2 boliger.  Man får ikke rigtigt noget at vide om området boligen befinder sig. Den lokale mæglers introduktion er droppet, og vi får ikke så meget af boligen at se mere herunder plantegningen.  Det er ting som gør det sværere selv at gætte med derhjemme.

 

  • For meget Quiz
    Der er fra denne sæson introduceret et umiddelbart bud fra mæglerne inden de ser boligen indefra. En quiz undervejs afgør om mæglerholdene får viden om afslag i prisen. Det er som om DR har valgt at gå Kender du typen vejen med Hammerslag med mange quiz indslag.

 

  • Ny vært: – Tina Müller
    Som sådan synes den nye vært ikke at være den største kritikpunkt fra seerne. Hun gør det så godt hun kan. Det er mere de andre ændringer, der får kritik.

 

Der er dog retfærdigvis også nogle der synes at det nye Hammerslag var en god oplevelse. Dejlig program, som har fået et friskt pust! lyder det blandt andet fra en seer.

Nok er DR ramt af nedskæringer, men spørgmålet er om at det nye Hammerslag ikke bevæger sig i en mindre public service retning, når man skære fortællingen om lokalområderne i Danmark og historiske tilbageblik på arkitektur, byggestile osv. fra?

I samme kategori

Back to top button