Streamingnyt

Halt and Catch Fire sæson 3 fra 24. august på C More

halt-and-catch-fire-joe-pace-cameron-david-season-3-release-1200x707Den 23. august 2016 får sæson tre af succes-serien Halt and Catch Fire premiere i USA. Og allerede dagen efter kan du se serien hos C More, når C More blænder op for endnu en sæson om den tidligere IBM-chef, Joe MacMillan, der har sat sig for at genskabe sin tidligere arbejdsgivers flagskib og tvinger dermed sit nuværende firma, Cardiff Electric, ind i pc-kapløbet.

Serien finder sted i de tidlige 1980’ere, hvor udviklingen af den personlige computer og den teknologiske revolution for alvor tog fart. De store spillere dengang var navne som IBM, Xerox og Texas Instruments. Men på sidelinjen – ikke mindst i USA – tog mindre firmaer fat på at udvikle den nye teknologi til det, vi kender i dag.

I serien er MacMillan en af dem. Han får hjælp fra Gordon Clark, der engang var en stor computeringeniør og som drømmer om at skabe et revolutionerende produkt. Og af Cameron Howe, der er et lunefuldt vidunderbarn, som sætter sin karriere på spil for at være en del af MacMillans pc-projekt.

Serien, der foreløbig har været sendt i to sæsoner, går tæt på den kultur i Texas’ “Silicon Prairie”, der er mellem de unge udviklere. Spændingerne mellem dem vokser, mens de samtidig forsøger at holde balancen mellem nyskabelse, bedrag, genialitet og selvbedrag. Dette er en branche, der bygger på et eneste princip: Lige så snart man har opfundet noget, har andre opfundet noget, der kan præcis det samme – bare bedre, billigere og hurtigere. Sæson tre starter i marts 1986, hvor firmaet tager skridtet mod Sillicon Valley.

Serien er skabt af Christopher Cantwell og Christopher C. Rogers. Blandt skuespillerne finder man Scoot McNairy, Kerry Bishe, Toby Hus m.fl.

Serien er fiktion, men bygger på den virkelighed, der var i USA i starten af 1980’erne. Den giver et bud på, hvad en ægte insider dengang kunne have fortalt om udviklingen af den teknologi og de computere og Ipads, verden bruger i dag. Seriens titel henviser til computerkoden HCF, der kan stoppe enhver PC’s processorer.

C More tilbyder udover premieren på den nye sæson også på sæson 1 og sæson 2 af Halt and Catch Fire. De to forudgående sæsoner kommer retur på C More 14 dage før premieren på den nye sæson!

Kilde: C More

Relaterede artikler

Back to top button