TV-NytStreamingnyt

Hånd i hånd sæson 2 optages nu

Optagelserne til sæson 2 af den populære TV3 og Viaplay serie HÅND I HÅND er i gang. I denne sæson møder vi igen Anders og Lise, et år efter de har valgt at blive skilt. Trods deres beslutning om at gå fra hinanden, ender de alligevel i seng sammen. Anders’ nye kæreste Marie er ude at rejse, så Lise og Anders er nødsaget til at finde svar på deres genopdagede følelser, inden Marie kommer hjem en uge senere. Lise og Anders vælger derfor at søge hjælp hos deres tidligere parterapeut. I terapien gennemgår de året, der er gået, hvor de har kæmpet med, hvem de hver især er blevet – uden hinanden. Hvad det har betydet for dating-livet. Hvordan de har tacklet misforståelser, nye familiemedlemmer og alt det, som nu engang følger med en skilsmissepakke. Det store spørgsmål er om de tør satse på hinanden igen. Skal de give kærligheden en ny, men risikabel chance? Eller forblive de perfekte skilsmisseforældre for datteren, Alba?

Parret Lise og Anders spilles af Esben Dalgaard (Hacker, Bedrag, Tinka 2) og Ditte Ylva Olsen (Dicte). Parterapeuten spilles af Rasmus Bjerg. Desuden medvirker Birthe Neumann, Peter Gantzler, Stephania Potalivo, Tommy Kenter, Peter Zandersen, Marie Boda og Neel Rønholt.

Sæson 1 af HÅND I HÅND blev blandt andet nomineret til en TV2 Zulu-award for årets danske TV-serie, og Bedste nordiske komedieserie under Seriedagene Awards i Oslo, som er en skandinavisk kritikerpris, indstillet af 12 tv-serieanmeldere fra Sverige, Norge og Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HÅND I HÅND er skrevet af Thomas Glud og Tone Mygind Rostbøll efter en idé af Christian Fuhlendorf. Serien instrueres af Parminder Singh og Nikolaj Steen og produceres af Mia Marie Borup og Bo Mortensen. Sæson 2 får premiere 13. februar 2020.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button