TV-Nyt

Guide: Sensommer premierer på DR1 og TV 2

Sommeren går på hæld og det betyder at DR og TV 2 har premiere på flere programmer der skal underholde danskerne. Efterårs tv-sæsonen skydes traditionelt i gang her i midten af august.

I denne guide kan du få overblikket over sæsonpremierer og læse mere om de nye program tiltag de to hovedkanaler har på programmet i den nærmeste fremtid.

Jægerkorpset

Jægerkorpset DR1

DR1   Mandag 9. august kl. 20:00

DR1 har fået unik adgang til det mytiske land; Jægerkorpsets optagelsesprøve. Gennem 15 uger følger DR de 50 håbefulde aspiranter i deres hårde jagt på den bordeauxrøde baret.

Allerede inden kurset er kommet rigtig i gang – er der flere aspiranter, der kæmper for at holde fast i drømmen. For hvem har det, der skal til – for at slippe gennem nåleøjet og blive optaget i Jægerkorpset?

Under Regnbuen – med Peter Frödin

Under Regnbuen - med Peter Frödin TV 2
Peter Frödin. Foto: Lis Dyre/TV 2

TV 2 Mandag 9. august kl. 20:50

TV 2 har 9. august premiere på en ny dokumentarserie med Peter Frödin i værtsrollen.  Under Regnbuen undersøger Hvad vil det sige at være lgbt+ person i Danmark?

Peter Frödin tager os med gennem 120 års lgbt+-historie og ser på de kampe om lige rettigheder, der er blevet kæmpet gennem tiden. Selv om vi i Danmark er nået langt, er vi ikke i mål endnu.

I første afsnit ser Peter Frödin nærmere på de flydende kønsforestillinger og seksualiteter, der findes, og på de konsekvenser, det kan have, hvis man skiller sig ud fra mængden.

Tilbage til efterskolen – med Puk Elgård

Tilbage på efterskolen TV 2 Puk
Puk Elgård
Foto: Heartland/TV 2
TV 2 Tirsdag 10. august kl. 20:00

Efter Hans Pilgaard tog tilbage til 9.A, så følger TV 2 nu op med endnu et program i samme genré. Puk Elgård tager tilbage til efterskoletiden for at finde de piger hun boede med – og var tættest på – for at finde ud af, hvordan livet har formet sig for dem – og for at fortælle dem, hvilken afgørende forskel de har gjort i hendes liv.

Tilbage til Efterskolen er på fire programmer i alt.

To ens – med Ingemann

To ens - med Ingemann TV 2
Foto: Bermuda / TV 2
TV 2 Onsdag 11. august kl. 20:50

To ens – med Ingemann lyder som Hammerslag i nye klæder. I programmet optræder også to ejendomsmægler kendte fra Hammerslag dagene, nemlig Anders Gerner Frost fra Tisvilde og Claus Dreyer fra Svendborg.

Peter Ingemann har altid været vild med boliger og boligmarkedet og han tager sammen med de to mæglere rundt i landet for at finde ud af, hvem af dem, der har bedst styr på boligpriserne. Forude venter de første to skønne boliger, som ligner hinanden til forveksling, men ligger i hver sin del af landet. Spørgsmålet er, hvad dét gør ved prisen?

Alle mod 1 – sæsonpremiere

Alle mod 1 DR1 2021
Foto: Metronome Productions A/S
DR1 Fredag 13. august kl. 20:00

Fredag aften er Alle Mod 1 igen tilbage live fra DR Byen. Familieunderholdningsprogrammet er kendt for at engagere hele familien, når der skal quizzes med direkte fra stuen igennem Alle Mod 1-appen.

Det bliver skuespiller Stephania Potalivo kendt fra blandt andet Sjit Happens, der overtager værtstjansen sammen med Joakim Ingvardsen, der fortsætter på programmet.

Aftenens deltager er 44årige Bent fra Odense. Han er far til 4 – snart 5, spejderleder og som massør er han vant til at have mange bolde i luften.

Sommertogtet – lyden af vores land

Sommertogtet lyden af vores land DR1 2021
Troels Lyby, Andreas Odbjerg, Lis Sørensen og Annika Aakjær giver koncert i Ebeltoft
DR1 Lørdag 14. august kl. 20:00

Igen i år stævner DR ud på sommertogt med nogle af Danmarks største musikalske kunstnere.

Troels Lyby tager atter i mod på skonnerten ’Aron af Svendborg’. Med tonsvis af sommerstemning fra danske havnebyer og smukke scener fra den danske kystlinje sejler vi i selskab med en perlerække af de største, danske musikere.

 • 14. august kl. 20: Med Annika Aakjær, Andreas Odbjerg og Lis Sørensen. Besætningen sejler forbi Aarhus, Kaløvig og Ebeltoft.
 • 21. august kl. 20: Med Katinka, Rasmus Walther og Cæcilie Nordby. Besætningen sejler forbi Helsingør, Hornbæk og Hundested.
 • 28. august kl. 20:Med Oh Land, Michael Falch og Mads Langer. Besætningen sejler forbi København, Flakfortet, Skovshoved og Helsingør.
 • 11. september kl. 20: Med Wafande, Hanne Boel og Troels Gustavsen. Besætningen sejler forbi Udbyhøj, Hals og Aalborg.
 • 18. september kl. 20: Med Coco O, Peter Sommer og Claus Hempler. Besætningen sejler forbi Skælskør, Nyborg og Kerteminde.
 • 25. september kl. 20: Med Poul Krebs, Marie Carmen Koppel og Jonah Blacksmith. Besætningen sejler forbi Kerteminde, Kolby Kås og Ballen.

Hammerslag – Efterårssæsonen 2021

Hammerslag Feriebolig i Skagen DR1 2021
Foto: Kim Næser
DR1 Mandag 16. august kl. 20:00

Efterårssæsonen af Hammerslag skydes i gang med et brag, når turen går til den attraktive ferieby Skagen. Vært, Tina Müller, byder inden for i to meget forskellige ferieboliger i Danmarks nordligste by.

Eksperterne Lena Schmüser og Jacob Carlsson dyster mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når vi først skal til bydelen Vesterby, hvor prisen skal gættes på en ferielejlighed opført i Skagens gamle sygehus. Dernæst skal prisen gættes på en charmerende feriebolig beliggende i Gl. Skagen.

Helt i særklasse

Helt i særklasse DR TV

DR1 Mandag 16. august kl. 21:25

I to år har DR fulgt livet på en nystartet efterskole for unge med diagnoser og handicap. Finder de unge kærlighed og kammeratskab – eller kan de heller ikke her finde deres plads i fællesskabet?

Gustav er angst for nætterne, mens Isabella med autisme kun finder tryghed under sin dyne. Puk har downs og hendes mor er bange for at ingen på den nye efterskole kan forstå Puk, som hun kan.

Landmand søger kærlighed – 2021

Landmand søger kærlighed 2021 deltagere
Foto: TV 2
TV 2 Tirsdag 17. august kl. 20:00

Ingen sensommer uden Landmand søger Kærlighed. Lene Beier tager ud for at besøge landmændene, og med sig har hun en masse breve fra interesserede bejlere.

Der er 13 nye programmer på vej, og i denne sæson medvirker den første landmand, der leder efter en kæreste af samme køn.

Danmarks bedste portrætmaler 2021

Danmarks bedste portrætmaler 2021 DR TV

DR1 Tirsdag 17. august kl. 20:00

En ny sæson af Danmarks bedste portrætmaler skydes i gang på CC – Copenhagen Contemporary. Tre dommere, Bente Scavenius, Simone Aaberg Kærn og Jesper Elg, har nøje udvalgt de otte kunstnere, som i dag skal fokusere på portrætlighed, når de skal male dagens to modeller; James Price og Anette Støvelbæk.

Spise med Price – 2021 sæsonen

spise med price skoven dr1 2021
Foto: Jacob Benjamin Snedevig
DR1 Onsdag 18. august kl. 20:00

Brødrene Price er tilbage med nye programmer på DR1 fra 18. august. Temaerne er i denne sæson er:

 • Hvad finder jeg i skoven?
 • Soulfood
 • Ta’ med ud og fisk
 • Dyrenes mad
 • Mad og mafiaen
 • En svær and

Løvens hule – velkommen til virkeligheden

Løvens hule - velkommen til virkeligheden DR TV

DR1 Onsdag 18. august kl. 20:30

I Løvens Hule har Løverne investeret millioner af kroner i danske iværksættere, men hvad sker der, når virkeligheden rammer og de nystartede virksomheder skal blive til bæredygtige forretninger? Nu skal Løverne beskytte deres investeringer, og hjælpe iværksætterne med svære udfordringer.

Gift ved første blik 2021 DR TV

DR1 Torsdag 19. august kl. 20:00

Efter Corona pause i 2020, så er Gift ved første blik tilbage på DR1 fra 19. august.

De seks singler Pernille, Christina, Jonna, Michael, Carsten og Michael skal alle sige ja til at blive gift med et menneske, de aldrig før har mødt. Kan de tre brudepar komme så godt fra start, at kærligheden vil begynde at blomstre?

Eksperterne har i denne sæson større fokus på at finde de gode match på den korte bane, samt at det videnskabelige fundament for eksperimentet bliver stærkere. Blandt andet er der denne gang en adfærdspsykolog med som matchmaker. Samtidig vil seerne blive lukket tidligere ind, så man får et dybere indblik i hele matchprocessen.

Det næsten perfekte drab – Den sorte enke

Det næsten perfekte drab - Den sorte enke TV 2
Foto: TV 2
TV 2 har lavet mere True Crime dokumentar. En ung mand bliver dræbt i Nordjylland. Bag drabet gemmer sig en dyb familiehemmelighed. Journalist Karen Cruz undersøger den tragiske sag. undersøger, om drabet kunne være undgået.

TV 2 Torsdag 19. august kl. 20:00

I samme kategori

Back to top button