ViasatBranche-Nyt

Grundlægger af Fullrate bliver ny adm. direktør hos Viasat

Peter Mægbæk Madsen
Peter Mægbæk Madsen – ny adm. direktør hos Viasat

Fra d. 1. december i år skal nuværende adm. direktør og grundlægger af Fullrate, Peter Mægbæk Madsen, stå i spidsen for Viasat A/S.

Som adm. direktør for Viasat får Peter Mægbæk Madsen det overordnede ansvar for satellit-tv-forretningen, salg af Viasats tv-pakker til IP-TV, samt salg af Viasats egne kanaler og tredjepartskanaler til tredjepartsnetværk.

På nuværende tidspunkt varetages stillingen af Jette Nygaard-Andersen, der har siddet som adm. direktør siden september 2011. Jette Nygaard-Andersen blev d. 1. juni 2013 udnævnt til Executive Vice President for MTG Nordic Pay TV med ansvar for MTGs nordiske betalings-tv-forretning, inklusive forretningsområderne Viasat og Viaplay. Hun vil fortsat fungere som adm. direktør for Viasat A/S, indtil Peter Mægbæk Madsen overtager posten d. 1. december.

”Med Peter i førersædet får Viasat virkelig en kompetent person. Han har en stærk baggrund med masser af relevant erfaring for os. Det gælder både salg og marketing samt forretningsudvikling, og så er han entreprenant og visionær, hvilket han har bevist med grundlæggelsen af Fullrate – en succesrig bredbåndsvirksomhed nu også med tv som en del af forretningen. Fra Fullrate har Peter stor erfaring med at arbejde i en industri med stærk konkurrence, og hvor forbrugernes efterspørgsel er under stadig forandring. Han har desuden en dyb indsigt i abonnementsbaseret forretning. Vi glæder os meget til at få ham om bord,” siger EVP MTG Nordic Pay TV og adm. direktør for Viasat A/S, Jette Nygaard-Andersen.

Til sin kommende stilling som adm. direktør i Viasat A/S siger Peter Mægbæk Madsen.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang og ikke mindst blive en del af teamet i Viasat. Der er tale om en ekstrem spændende forretning med masser af interessante udfordringer. Jeg har allerede snuset lidt til TV-delen hos Fullrate og ser frem til at få endnu mere indsigt på området, både hvad angår distribution og indhold. Tv fylder meget hos den danske forbruger, og det bliver virkelig sjovt at beskæftige sig med et produkt, der har så stor en interesse”.

Peter Mægbæk Madsen, 41 år, er cand. merc. fra Aarhus Business School med en Executive MBA fra Copenhagen Business School. Inden grundlæggelsen af Fullrate var Peter Mægbæk Madsen markedschef med ansvar for det private marked hos Cybercity. Peter er bestyrelsesmedlem hos Fullrate og i DJØF Forlag. Han er bosiddende i Rungsted, gift og far til to piger.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button