Streamingnyt

Grønt lys til American Gods sæson 2

American Gods AmazonAmazon meddeler, at der kommer en anden sæson af den anerkendte Amazon Original Series ’American Gods’, som fik premiere d. 1. maj i år.

“Vi er glade for at kunne bringe endnu en sæson af Neil Gaimans medrivende historie til fans over hele kloden,” siger Tim Leslie, Vice President, International, Prime Video.

“Seerne har reageret overvældende på den første sæson, der for os er fantastisk underholdning ulig andet på markedet i øjeblikket, og vi kan slet ikke vente til næste sæson.”

I første sæson oplever seerne en begyndende krig mellem de gamle og nye guder. De traditionelle, gamle guder med mytologiske rødder fra hele verden, frygter ligegyldighed i takt med, at deres følgere dør eller bliver forført af pengene, teknologien og berømtheden, som de nye guder kan tilbyde. I American Gods, som er baseret på den prisvindende roman af Neil Gaiman, medvirker Ricky Whittle (The 100, Austenland) som hovedpersonen og den tidligere indsatte, Shadow Moon, Ian McShane (Deadwood, Pirates of the Caribbean) som Mr. Wednesday, der hverver Shadow Moon som en del af hans mission på tværs af USA, og Emily Browning (Sucker Punch, Legend) som Shadows kone, Laura Moon. I den første sæson af American Gods medvirker også Gillian Anderson (The X-Files) som Media, talerør for de nye guder, Kristin Chenoweth (Pushing Daisies, Wicked) som Easter, Pablo Schreiber (13 Hours, Orange Is the New Black) som Mad Sweeney, og Yetide Badaki (Aquarius, Masters of Sex) som Bilquis.

American Gods har indtil videre høstet en samlet rating på 8.6 på IMDb og en top critics score på 95% på Rotten Tomatoes. De første tre episoder er tilgængelige på Prime Video nu, og der kommer nye episoder hver mandag.

Kilde: Amazon presse

I samme kategori

Back to top button