Branche-Nyt

Google Assistant indbygges i Android TV

Google Assistant Android TV PhilipsEn af dagens nyheder fra Philips TV på IFA handler om at Google Assistant™ indbygges i Android TV. Hovedfordelen er:

  • Indbygget Google Assistant gør Philips Android TV godt rustet fremover
  • Teknologien vil booste brugeroplevelsen yderligere for ejere af et Philips TV
  • Ny AmbiSmart-app til smartphones gøre interaktionen med Ambilight nem og sjov
  • Naviger nemt og enkelt på TV’et via AmbiSmart-app.

Introduktionen af Google Assistant™ til Philips Android TV, gør det muligt for brugeren at få hjælp til at udføre forskellige opgaver. F.eks. nemt at finde indhold på Netflix eller YouTube, eller hvad med at få vejrudsigten eller seneste nyheder, ja, selv Philips Hue-lamper kan kontrolleres.

Alt brugeren behøver er at trykke på ”mic”-knappen på fjernbetjeningen, stille et spørgsmål og Google Assistant™ vil klare resten.

Google Assistant™ vil være at finde på Philips Android TV after de har modtaget seneste software opdatering til Android Nougat – det forventes at ske i løbet af efteråret. Philips TV uden fjernbetjening med indbygget mikrofon, kan benytte Android TV Remote smartphone-app fra Google.

Google Assistant™  vil i første omgang kun understøtte engelsk, men senere kommer et større antal sprog til.

 

Ny AmbiSmart app til smartphones

AmbiSmart app´en vil tillade brugerne at interagerer med Philips’ unikkke baggrundsbelysning Ambilight på en sjov og nem måde, eks. ved at ændre Ambilight-farverne eller de temaer, som er sat til TV´et. Brugerne kan tilmed selv designe egne tema.

Med appen tilføres også “Virtual remote control”-funktion, som tillader kontrol med størstedelen af funktionerne via din smartphone. Appen frigives til Android smartphones i løbet sf september og kort efter kommer en IOS-version.

AmbiSmart-appen er udviklet til 2017 Ambilight TV og fremtidige modeller. 

Ambilight

Philips’ unikke Ambilight-system bruger rækker af LED-pærer monteret på siden af TV´et til at gengive farvet lys fra TV-billedet op på væggen bag ved TV’et. Farverne skifter kontinuerligt i takt med billederne på TV´et ændres. Det giver bl.a. en fornemmelse af et markant større billede og generelt en bedre og medlevende billedoplevelse, ligesom øjnene ikke anstrenges så meget. 

Android TV  

Android TV er et operativsystem fra Google der tilbyder tusindevis af film, shows og spil fra Google Play, YouTube med flere. Personlige anbefalinger betyder mere tid til at blive underholdt i stedet for at “spilde” tiden med at jagte interessant indhold.

Med indbygget Chromcast kan du nemt og enkelt streame film, TV-shows og foto fra din Android- eller IOS-enhed op på TV-skærmen.

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button